Coming to America (1988) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Un prinț în America
Regia: John Landis
Actori: Eddie Murphy, Shari Headley, Frankie Faison, Vanessa Bell Calloway, James Earl Jones
Anul: 1988
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 116 minute
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Noul film Eddie Murphy are un titlu bun, Coming to America o idee, eventual, amuzant (un prinț negru african călătorește incognito la New York, pentru a găsi o soție) și un scenariu care pare să fi scăpat de medici sale înainte de a fi fost în întregime bine. Noul film Eddie Murphy are un titlu bun “,” Drumul spre America, ” o idee, eventual, amuzant (un prinț negru african călătorește incognito la New York, pentru a găsi o soție) și un scenariu care pare să fi scăpat de medici sale înainte de a fi fost în întregime bine.

Coming to America este ceva nou pentru dl Murphy. Este o comedie romantica, cu toate că nimeni nu excepția steaua pare conștient de faptul.

loading...

În seara zilei de ziua lui 21, Prince Akeem (dl Murphy), moștenitor la tronul Zamunda, este introdus în mireasa-la-se căsătoriei sale aranjată. Ea este la fel de frumoase ca el ar putea dori, dar care au fost ridicate pentru a da drumul la prințul în toate lucrurile, nu e ideea lui de distracție și de stimulare pentru termen lung. Când o comandă să-l asculte, ea scade ochii și loial spune, ” Nu ” Acest lucru ar putea fi începutul de un fel nebună de dezbatere Monty Python cu privire la natura neascultare, dar scena se oprește acolo. În schimb, Akeem este dat har 40 de zile “, în care să semene unele ovăz sălbatic regale în străinătate.

Odată ajuns în New York, însoțit de Semmi (Arsenio Hall), sa aide-de-camp, Akeem merge în subteran în Queens, în încercarea de a scăpa de responsabilitățile princeship. Există întâlniri cu curve, hustlers și deadbeats. Exista, de asemenea, dragoste la prima vedere Lisa McDowell (Shari Headley), fiica destul de un tip care conduce un restaurant fast-food, care, poartă numele, are cei de la McDonald într-o stare de spirit în judecată.

Deși filme online Coming to America este o comedie romantica, John Landis, regizorul, și David Sheffield și Barry W. Blaustein, scriitorii, orienteze filmul Coming to America mai des spre rapid, în-și-out situații comice și gag-uri, care sunt doar ușor amuzant. În parte, acest lucru se datorează faptului că dl Murphy joaca prințul cu veselă nevinovăție, low-cheie de codificare, care este complet legitim, dar nu este susținută de atentie de scurta durata scenariului. Romantismul este călduț.

Coming to America vine vorba de viata cu întreruperi, atunci când se dovedește nepoliticos și brute, sau atunci când domnul Murphy și dl Hall li se permite să se arunce în genul de material schiță care a făcut dl Murphy o stea pe televizor. Dl Sheffield si dl Blaustein, care a scris un material pentru domnul Murphy pe ‘Coming to America, contribuie unele foarte scurte, biții de revista de divertisment, în care dl Murphy și dl Hall transforma în sus și o serie de alte caractere. Două dintre acestea sunt atât de off-the-perete și așa deghizat că unul poate fi sigur doar cine a jucat cărora prin vizionarea creditele de închidere.

Dl Hall, cel mai bine cunoscut ca un talk-show-gazdă exuberant la televizor, pare cel mai confortabil atunci când el face camee sale, inclusiv ca cel emoțional reverendul Brown. James Earl Jones și Madge Sinclair, jucând părinții regal Akeem lui, afișarea autoritate de benzi desenate coerentă, care nu e evident în restul filmului Coming to America. Este posibil ca dl Landis, directorul a ceea ce este cel mai bine încă comedie d-lui Murphy, ” Trading Places “,” nu a putut grijă mai puțin despre consistență.