Comet (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Sam Esmail
IMDB: 6.7
Regia: Sam Esmail
Actori: Justin Long, Emmy Rossum, Kayla Servi

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

“Comet” spune povestea a șase ani de o relație între Dell (Long) și Kimberly (Rossum), în scene intercalate de ei cel mai mare momente-meet-cute, sparge-up, get-back-împreună, sparge-up, etc narațiunea sare de la scenă la scenă din ordine cronologică, și totuși scenariul lui Ismail încă construiește în mod eficient, ceea ce este o realizare mai notabil decât vă puteți da seama. Am văzut o mulțime de scene ale unui film Comet dar constructia este unic prin faptul Esmail dezvaluie suficient doar despre personaje sai de la fiecare punct în traiectoria lor pentru a umple într-adevăr în spațiile libere dintre ele. Se simte ca Esmail, Lung si Rossum într-adevăr cunosc și iubesc aceste personaje. Deci, în timp ce acesta poate fi suprascris, este sentimental și adevărate. Aia conteaza.

Dell este pesimist unui defect Comet( “Urasc oamenii care cred că sunt prea negativă”), un fel de mizantrop rudă care trăiește în “cinci minute-de-acum”, din cauza griji constante. Kimberly trăiește în prezent. Dell cade pentru ea minute el o vede, în una din aceste Comet Dungile Peste momentele Sky că cei mai mulți dintre noi cred întâmplă doar în filme și cinic nu poate ierta atunci când o face. El cade atât de tare, încât el cere pentru numărul ei în fața prietenul ei cu adevărat enervant, un gent care vorbește despre modul în care Beatles au fost mai bune atunci când Pete Best ei și frumusețea de fotbal la pământ. Dell nu vrea să rateze “acum”, așa cum el are atât de des în viața lui din Comet.

De aici, “Comet” incepe sa sara-break-up, reuniune, etc. Fiecare dintre aceste scene este construit în totalitate și fascinantă în dreptul său propriu, și de credit ar trebui să meargă la echipa tehnică, în special editor Franklin Peterson, pentru păstrarea aceste tranziții de la sentiment discordant. Un cuplu de ani de la lor “Meet-Fate”, Kim și Dell se pregătesc pentru o nunta Louis L’Amour-tematice (de toate lucrurile) din Paris. Relația lor este la un punct de cotitură important, dar se simte ca cel puțin unul dintre ei este pe cale de a lua decizia greșită. Acestea sunt două personaje care nu pot obține chiar pe aceeași pagină, ca și este atât de comună în relațiile-unul este in acum și unul este în cele cinci minute-din-acum.

Este o reminiscență a lui Aaron Sorkin în dialogul său dens, foc rapid. Ea are ca zip care te face să crezi simultan, “Nimeni vorbește așa Comet… Dar asta este o linie de al naibii de bun.” Și Lung si Rossum-l mănînce, atât servind ca producători executivi la fel de bine. Ei au doar chimia dreptul de a face atât scenele care se încadrează-in-dragoste și tragerea în afară-de lucru. Lung, în special, afișează un grad de vulnerabilitate credibil că nu am văzut cu adevărat de la el înainte, în timp ce Rossum este incredibil de fermecătoare și la pământ. Vom vedea ce Dell va cădea pentru ea, și de ce ea ar trage în cele din urmă de la el. Performanțele sunt, în special echilibrate din Comet. Ambele ar fi putut fi caricaturi-cinicul și pixie fata, dar nici nu la distanță sunt.

Ca “Comet” începe să alunece în mistică, chiar forțându-ne să mă întreb dacă aceste imagini sunt viziuni ale viitorului, în trecut, sau o stare de vis, Esmail pierde puterea peste materialul vreodată atât de ușor. Și într-o dorește el a deschis filmul un pic mai mult în ceea ce privește structura de filme online Comet, așa cum se simte de multe ori ca s-ar putea să funcționeze mai bine ca o bucată de două actor pe o scenă modul în care aceasta există acum. El, de asemenea supra-foloseste scorul său un pic prea mult, folosindu-l de multe ori pentru a lega diferite scene într-un mod de a păstra o throughline cinematice, dar devine un pic puternic.

În cele din urmă, “Comet” este un exemplu pentru Lung si Rossum, și ei strălucească în lumina reflectoarelor că în moduri neașteptate. Poate că tocmai am fost ars de prea multe ori de către filme proaste despre împletirea a acțiunii și le place să ne amintim că, uneori, acestea funcționează. “Comet” funcționează.