Colt 45 (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Fathi Beddiar
IMDB: 5.6
Regia: Fabrice Du Welz
Actori: Gérard Lanvin, Joey Starr, Alice Taglioni

loading...

Ca și pumni de cartușe situate în jurul valorii de după numeroasele sale schimburi de focuri de mare impact, Colt 45, francez de actiune Colt 45 este slick ca oțelul la exterior și mai degrabă gol pe interior. Asta a spus, acest efort B-clasa de director Fabrice Du Welz oferă până unor piese fixe impresionant regizat capturate în cinematografie lat rece (prin amabilitatea Gaspar Noe regulat Benoit Debie), făcându-l mai mult de o carte de amplificat-up Hollywood asteptare decât un film care standuri pe cont propriu. Un comunicat de luna august de Warner Bros. Franța a dat numerele mijlociu și clienți rău, cu Luc Besson a lui Lucy grav lovind cap la cap Colt de la box-office. Dar pirotehnice de prim rang de bun augur pentru viitorul proiect în limba engleză Du Welz, intitulat corespunzător Copiii arma.

Regizorul belgian a venit la lumină în 2004, cu film Colt 45 de groază viclean Calvaire, urmat câțiva ani mai târziu de către bântuie, Thailanda-set Vinyan. În acest an el este deja un joc de film de la Cannes: cele Killers luna de miere de slab actualiza Aliluia, care oferă o pereche de diavoli sex seriale care cântă și dansează după tăierea victimele în bucăți. Și în timp ce Colt 45 se simte mai mult ca un loc de muncă pentru-închiriere decât alte operele sale, el descoperă totuși Du Welz ca unul dintre stilisti premiera gen din Europa.

Bazat pe o idee de co-scenaristul Fathi Beddiar, povestea urmează expert 20-ceva de arme Vincent (Ymanol Perset), care e la fel de rapid pe remiză ca el este incapabil de a înșirare câteva cuvinte împreună pentru a forma o propoziție decent. Lucrul de zi într-un arsenal de poliție în timp ce de formare de noapte pentru a fi cel mai bun shooter tactic jur, el întâlnește în curând o armă misterioasă top, Milo (rapper Joey Starr), care Struts lucrurile lui într-o seară la gama de tragere, intr-o scena deosebit de falic de încărcat-glonț lipirea de sex masculin.