Colonia (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Florian Gallenberger
Actori: Emma Watson, Daniel Brühl, Michael Nyqvist
Anul: 2015
Gen: Drama, Istorice, Romantice
Durata: 110 minute
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Colonia este un thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia președintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecințe sângeroase pentru populația din Chile – a fost numit primul “9/11” – dar și unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economiști neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.

Watson și Brühl îi interpretează pe Lena și Daniel, doi îndrăgostiți atrași în harababura politică declanșată de implicarea americană în lovitura de stat. Lena este obligată să se alăture unui cult din regiunea sudică chiliană numită Colonia Dignidad, crezând că acolo este ținut Daniel, răpit de poliția secretă. “Colonia” se descrie drept o misiune caritabilă organizată de predicatorul Paul Schäfer, însă ascunde de fapt o mulțime de secrete. Filmul are la bază o poveste adevărată.

Cu toate acestea serios intențiile sale ar fi fost, german director / co-scenarist Floran Gallenberger ( “John Rabe”) servește un exercițiu ludic în clișee de gen inferior-end, care s-ar putea funcționa ca o plimbare lucios fior spectatorii orbi la evenimentele reale, banalizează nefericit. Dar, cu suportul critic improbabil, această limită potboiler-isteric este obligat să lupte pentru un cap de pod de teatru în cele mai multe teritorii, elementele sale vandabile să asigure randamente mai bune în auxiliar.

Noțiunea că orice efort va fi cheltuite backgrounding de caractere sau mediul se risipește chiar de la început, ca și Lufthansa stewardesa Lena (Watson) a deplaned abia un zbor din 1973 Santiago înainte ca ea să spioni prietenul lui Daniel (Bruhl) a salva de zor lumea de la ei van Airporter. El este un german artist-fotograf care a fost aici de câteva luni, dar a devenit implicat în mișcarea de susținere progresivă Președinte Allende. Atunci când președintele este răsturnat prin lovitura de stat militară, Daniel constată sa identificat ca designer de poster stângii, și este tras în afara de forțele lui Pinochet. Lena cifrele el a fost dus la Colonia Dignidad, un pseudo-religios compus inofensivă-sondare, dar mult de temut comunitate 200 mile la sud, unde se crede că mulți disidenții politici sunt torturați și uciși.