Collateral (2004) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Stuart Beattie
IMDB: 7,6
Regia: Michael Mann
Actori: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith

loading...

“Collateral” se deschide cu Tom Cruise schimbul serviete cu un străin într-un aeroport. Apoi, Curios, se pare să se transforme într-un alt film. Ne întâlnim un șofer de taxi pe nume Max (Jamie Foxx), care preia o plimbare pe nume Annie (Jada Pinkett Smith). E tot de afaceri. Ea zguduie pe străzi ar trebui să ia pentru a-i ajunge la centrul orașului Los Angeles. El spune că știe o cale mai rapidă. Ei ajung a face un pariu: plimbare va fi liber, dacă nu-i ajunge în centru rapid.

Scena continuă in Collateral. Nu e vorba de flirt. Uneori ai nevoie doar pentru a avea câteva cuvinte cu o persoană să știu că ar dori să aibă mult mai multe. Ei deschid. E un procuror federal care mărturisește că e atât de nervos cu o noapte înainte un caz mare ca ea plânge. El spune că intenționează să dețină propria limuzina. Le place reciproc. El lasă o scoatem din cabină și știe că ar fi cerut pentru numărul ei. Apoi, ea pune pe fereastră și îi dă cartea ei.

Aceasta este o scenă timp să vină la începutul unui thriller, dar unul bun, de stabilire a două personaje importante. De asemenea, este bine în termenii săi proprii, ca un film de scurt-autonom. Acesta ne permite să învețe lucruri despre Max nu am putut afla, eventual, în scenele de urmat, și adaugă un subtext după următoarea client în cabina lui este Tom Cruise.

Cruise joacă un om pe nume Vincent, care pare sigur, centrat, și frumos. El are nevoie de un conducător auto să-și petreacă toată noaptea cu el, de conducere la cinci destinații și îi oferă șase clare 100 $ bancnote ca persuasiune. Prima oprire, un bloc de apartamente. Nu exista parcare in fata. Vincent spune Max să aștepte pentru el în alee. Dacă nu știi nimic despre film Collateral, cu excepția aceasta recenzie până după.