Coldwater – Reformarea (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Vincent Grashaw, Mark Penney
IMDB: 6.4
Regia: Vincent Grashaw
Actori: P.J. Boudousqué, James C. Burns, Chris Petrovski

loading...

Ce se întâmplă când o societate construită pe violente, dictatorial fețele putere colaps? Cum avem de a face cu tineri violente care nu putem controla? Cât de mult ar trebui să ne dea libertate pe cei care ne-am permite să modeleze copiii noștri de la baieti pentru oameni? Vincent Grashaw lui SXSW dramă “Coldwater” încearcă să se ocupe de aceste întrebări provocatoare sub forma de o narațiune despre o tabără de boot minor, genul de loc care crede tehnici de violență și de formare Armata sunt modul de a face cu adolescenti ai căror părinți nu mai au răspunsuri. Este un subiect promițător pentru o dramă, și talentat om de frunte Grashaw-l poartă până regizorul se fura de la el și distruge totul construit în prima oră. Actul final al “Coldwater” este horrendously gresit, in Coldwater, un fel de melodrama nesincer care șterge amintirea a ceea ce a fost înainte. Este un anumit păcat, deoarece există o oră de film decent aici.

Titlul Coldwater se referă la o locație la distanță la care părinții dau, în esență, la drepturile de protecție a copiilor lor și pentru a permite masculi alfa pentru a le forma în “cetățeni mai buni.” Exista aceste locuri, și, ca creditele finale să ne informați, face acest lucru cu puțin guvernamentale supraveghere, ceea ce duce la leziuni și chiar moartea. Când fiul tău a atins un punct în care un comportament rău devine violent și ilegale, in Coldwater, ce faci să-l țină departe de închisoare? E o întrebare serioasă cu care se confruntă sute de familii.

Grashaw consideră în mod clar că locuri ca Coldwater nu sunt răspunsul. Din minutul că Brad (PJ Boudousqué) ajunge acolo, Coldwater este pictat ca un colț-testosteron greu de iad. Adolescenti sunt obligați să ruleze mile în fiecare zi, având în vedere puțină apă de-a lungul drum, și că este punctul culminant pentru mulți dintre ei. Stropite cu furtunuri de incendiu, înșirate de către încheieturile lor și a plecat peste noapte, etc.-colonelul Frank (James C. Burns) pare să creadă sincer că structura sa de reformă se va transforma baietii pe oameni, ci este un proces chinuitor să facă acest lucru. Și, probabil, cel mai rău dintre toate, Frank are un sistem în care “copiii bune” devin Trustys și, eventual, angajații Coldwater, care incurajeaza in mod natural in-lupta dintre barăci in filmul Coldwater.