Cold War II (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Lok Man Leung, Kim-Ching Luk
Actori: Aaron Kwok, Tony Ka Fai Leung, Yun-Fat Chow
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Cold War II

Realizatorii filmului cad în capcana sechelelor ostentative tipic atunci când predecesorii devin hit-uri surprins. Până ante au decis să sus nivelurile de tot ceea ce -bigger turnate, explozii mai mari, urmăriri de mașini mai puternice, ale conspirației mai mare, mai mare talk mambo jumbo, dar logica din păcate mai puțin. Terenul este inutil de complicată până la punctul de unele caractere devin inutile. Poate cineva să-mi spui ce naiba Oswald Kan Legislator (Chow Yun-Fatt), nu aici, care este atât de important?

Cred că realizatorii au fost estompate prea deoarece Oswald dispare complet în ultimul act. Într-un interviu Straits Times, cu Chow, el a spus că a trebuit să meargă în mod constant înapoi la scriitorii pentru a întreba sensul din spatele scenelor sale. Dacă ați luat caracterul său, luați în esență, o altă bucată de actori care nu sunt necesare, probabil, din ras de pe 30min cu ușurință, făcându-l un film mai strict. screening-ul Ultima noapte este prima dată când am văzut atât de mulți patroni lasă timp de pauze de toaletă!

Terenul este nuci, inutil complicată dar în cele din urmă, este atât de simplu. Este vorba de oameni în locuri înalte care doresc să controleze totul. Hai lah … Războiul Rece 2 va fi, probabil, distribuite în Hong Kong, China, Taiwan, Malaezia și Singapore. Care cetatean din aceste țări nu înțeleg oamenii în locuri înalte doresc propria lor natură în posturile potrivite pentru eternitate până la punctul în care s-ar asasina pe cineva, atât metaforic și literal, stând în calea lor. Cine nu ar ști conceptul de $ 1-companii germinare pentru a face licitarea lor. Naiba! Noi știm toate acestea și multe altele.


Trailer Cold War II