Coin Locker Girl (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Cha-i-na-ta-un
Regia: T Jun-hee Han
Scenariu: Jun-hee Han
Actori: Hye-su Kim, Go-eun Kim, Bo-gum Park
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Mamele și fiicele de pretutindeni pot avea relații de tensionată, năvalnice, dar Coreea de Sud Moneda Locker Fata arată că dinamica fiind dus la un extrem criminal. Un debut regizoral elegant, încrezător pentru scenaristul Han Jun-hee (care a scris Kweon Ho-young a sci-fi mister Cele supradotați Hands), acest thriller crimă încruntându situat în cartierul Incheon Chinatown este alimentat putere de performanțele combustibile a două cabluri de Coin Locker Girl, mare stele Kim Hye-soo ca un mafiot-mortale decat-the-barbat-femeie și creșterea ingenuă Kim Eun-Ko ca un orfan ea a crescut pentru a face munca ei murdară, dar în cele din urmă, care se întoarce împotriva mamei ei adoptat. Filmul a pus o tona de monede ($ 9M după două săptămâni de eliberare), în dulap sale după deschiderea piața internă la sfârșitul lunii aprilie și ar putea călători în urma o premieră internațională în Criticii Cannes “Week in Coin Locker Girl.

loading...

A lovituri rece deschise off cu două conduce la cel mai mic refluxul relației lor din filmul Coin Locker Girl, ca II-young (Kim Ko-EUN) este situat accidentat și încolțit, cu un cuțit însângerat a avut loc la ei prin gâtul de mama sa adoptiva (Kim Hye-soo ), care toata lumea numește “mama” de-a lungul. Terenul apoi bucle înapoi la 1996, când o fată nou-născut este găsit de către un cerșetor în Incheon monedă metrou vestiar. El nume ei Il-young, ceea ce înseamnă “10” în coreeană, după numărul de dulapul a fost găsit în. După acest început prost în viață, lucrurile păstra achiziție mai rau pentru copilul gasit. De timp, ea este de opt din Coin Locker Girl, și-a petrecut toată viața ei tineri care trăiesc printre persoanele fără adăpost, ea scobit de către un polițist corupt pe nume Tak (Jo Bok-rae), bagat într-o valiză și livrate Overlord său, mama.

Acest matcă penal mort-ochi – Coin Locker Girl – al cărui păr arata ca un lufa uscat și sport o stropi pușcă de pistrui pe față ei – ia Il-young în, ei feed-uri și trenuri primul ei în arta cerșetoriei organizate și mai târziu sharking de împrumut, forjare cărți de identitate, și debitori agresiune. Lucrul alături de Il-tineri in Fagin-cum ar fi banda mama sunt un sortiment de alți copii: drogat roz-părul Ssong (Lee Soo-Kyung), a contestat mental aiurit Hong-joo (Cho Hyun-Chul), și relativ stabil Woo-Gon ( Um Tae-goo), în timp ce fostul mama-protejatul Chi-do (comediant Ko Gyung-Pyo) a rupt pentru a rula propria afacere secundar cu permisiunea mamei.

Cu fler ei din Coin Locker Girl pentru mutilarea clienți plătitori târzii, Il-young arată set pentru a prelua fi Sonny Corleone Don mamei în cele din urmă. Cu toate acestea, ea are o schimbare inexplicabilă de cruzimea în timp ce pe o misiune de a colecta de plată de la dulce Seok-hyun (Park Bo-gumă), fiul unui debitor care a plecat AWOL. Când Seok-hyun prezinta bunătatea ei de gătit paste ei (el vrea să fie un bucătar, acum semnificantul universal care un personaj de sex masculin este în contact cu partea lui de creație și, prin urmare, un tip de treabă) și luând-o la un film, ea poate ” T se aduce să-l omoare pe programul.

Din păcate in Coin Locker Girl, mama are o viziune extrem de slabă de slujitorii ei nu reușesc să urmați instrucțiunile ei la scrisoarea, și în curând Il-young se trezește nu doar alungat din “familie”, dar pe lista lovit fostele ei bandei-frați Coin Locker Girl”. În inimitabil stil film polițist coreean, sânge vărsat într-un număr de inventiv, în cazul în care ceva dezgustător, moduri.

De imagine Lee Chang-jae (Noapte albă) și scenograful Lee Mok-won colaboreze strâns pentru a face tonuri bijuterie a seturilor arata-neon luminos și suprasaturată, asigurarea bătător la ochi POP stabilesc Chinatown ca viu posibil. Dar elementele cele mai izbitoare ale filmului sunt cele două actrițe de plumb, care au mare chimie pe ecran împreună. Kim Hye-soo (cel mai cunoscut în afara Coreea, probabil pentru rolurile sale din Tazza: a High Rollers și pantofii roșii) proiectează capably un fel de rea-voință materne coagulat, dar cu doar o doză mică de vulnerabilitate, care este repetat îngrijit de Kim Ko-Eun lui în mod similar încă echilibru, ceea ce sugerează o legătură care ruleaza mai profund între ele decât simpla sânge din filme online Coin Locker Girl.