PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Coin Heist (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Emily Hagins
Actori: Blanche Baker, Peter Benson, Mark Blum
An: 2017
Gen: Crima, Familie
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Coin Heist

Monedă Heist este un film cu teener o încercare de a fi un pic de un thriller. Cu siguranță nici un mic dejun Club sau Ferris Bueller, dar noi încă o dată, avem grupul obligatoriu de antagoniști pentru vin împreună curții școlii binele comun. În acest caz, CG este aparent pentru a salva școala lor. Nu prea sigur de ce este lăsat la aceste 4 pentru a salva școala, dar awaaaaaay vom merge. Acest lucru este în cazul în care suspendarea neîncrederii va fi chemat de către privitorul în bucăți mari.

Se pare că răspunsul este de a combina împreună, electronic hack și rupe fizic în Monetăria guvernului și să producă o grămadă de “monede de colecție” ediție pentru revânzare și apoi dona fondurile la școală! Din fericire pentru tinerii neexperimentați autorii infracțiunii, se pare că nimeni nu se mai lucrează la Mint, sau, în cazul în care acestea sunt, ele nu par sa minte o tinerilor in varsta de 16 de ani coupla de mers pe jos în jurul și se ține de fleacuri cu echipamentul, camera de supraveghere este foarte limitate și gardienii sunt foarte prost.

De asemenea, s-ar putea întreba, de ce să nu păstrați 10million $ & doar să renunțe la școală? Romantismul obligatoriu între băiat rău și tocilar, dar destul de student hacker este aici. De asemenea, ca o colaterală ne alăturăm cultura actuală a relațiilor interrasiale “controversate” doar pentru a dovedi că suntem “cu el”. Destul de stimulare rapidă ma supt. De multe ori am fost tentat să-l taie scurt, din cauza foarte (x4) elucubrația departe preluat, care nu se poate întâmpla, dar am perseverat pentru a vedea, ca de obicei sfârșit, fericit.


Trailer Coin Heist