Codul Asasinului – Assassin’s Creed (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Kurzel
Actori: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Ariane Labed, Alicia Vikander, Adrien Ryans
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Codul Asasinului – Assassin’s Creed

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație. Ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp. Pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Dacă titlul filmului Assassin’s Creed nu vă spune nimic (pentru că jocul video, a cărui adaptare este, vă e încă necunoscut) trebuie doar să priviţi imaginile lansate. Cu Michael Fassbender în rol central. Unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului, Fassbender convinge în aceste imagini. Lansate pe contul de Twitter al peliculei Assassin’s Creed – şi prin fizicul său impresionant, nu doar prin asemănarea cu personajul ştiut de fani din jocul video.

Actorul are în film un rol dublu. Este Callum Lynch, dar şi Aguilar de Nerha, un maestru asasin dintr-o societate misterioasă, căci Lynch descoperă că este descendentul lui De Nerha, iar prin tehnologia revoluţionară care îi permite accesarea memoriei strămoşului său, descoperă că i-au fost transmise cunoştinţe şi abilităţi ieşite din comun, de care va avea nevoie în confrunarea cu puternica organizaţie contemporană a Templierilor.

Imaginile îl prezintă pe Aguilar în costumul cu glugă destinati ordinului asasinilor din Spania secolului 15 şi pe Lynch într-o secvenţă de acţiune din zilele noastre. Pe Twitter, au fost însoţite de fraza „Lucrăm în întuneric pentru a sluji luminii”, un tagline al adaptării împrumutat din secvenţa iniţierii asasinilor din jocurile video.


Cascadorii

Pentru Assassin’s Creed puţine secvenţe ale jocului sunt mai captivante decât „salturile în gol” pe care protagonistul le face în joc: urcă într-un turn înalt, priveşte împrejur şi apoi se aruncă de la mare înălţime, ce-i drept în „braţele” unei căpiţe de fân amplasate strategic.

Exact aceasta este și cascadoria recreată pentru filmul Assassin’s Creed în care cascadorul Damien Walters a sărit de la 40 de metri înălţime pe o saltea pneumatică. Nu înainte de a testa săriturile de la diferite înălţimi. Este cea mai mare înălţime de la care s-a sărit în ultimii 35 de ani…

Assassin’s Creed: Codul Asasinului este povestea lui Callum Lynch, un bărbat şocat să afle că se trage dintr-o linie seculară de asasini, putând accesa amintirile genetice ale strămoşilor cu ajutorul unor tehnologii revoluţionare. Callum va putea trăi la prima mână experienţele extreme ale strămoşului său Aguilar, care a înfruntat Inchiziţia spaniolă în secolul 15.


Michael Fassbender in Codul Asasinului – Assassin’s Creed

Dacă titlul filmului Assassin’s Creed nu vă spune nimic (pentru că jocul video, a cărui adaptare este, vă e încă necunoscut) trebuie doar să priviţi imaginile lansate. Cu Michael Fassbender în rol central. Unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului, Fassbender convinge în aceste imagini. Lansate pe contul de Twitter al peliculei Assassin’s Creed. Si prin fizicul său impresionant, nu doar prin asemănarea cu personajul ştiut de fani din jocul video.

Actorul are în film un rol dublu. Este Callum Lynch, dar şi Aguilar de Nerha, un maestru asasin dintr-o societate misterioasă, căci Lynch descoperă că este descendentul lui De Nerha, iar prin tehnologia revoluţionară care îi permite accesarea memoriei strămoşului său, descoperă că i-au fost transmise cunoştinţe şi abilităţi ieşite din comun, de care va avea nevoie în confrunarea cu puternica organizaţie contemporană a Templierilor.

Imaginile îl prezintă pe Aguilar în costumul cu glugă destinati ordinului asasinilor din Spania secolului 15 şi pe Lynch într-o secvenţă de acţiune din zilele noastre. Pe Twitter, au fost însoţite de fraza „Lucrăm în întuneric pentru a sluji lumin


Trailer 2 – Codul Asasinului – Assassin’s Creed


Experienţă virtuală

Chiar dacă anul acesta seria jocurilor video Assassin’s Creed ia o pauză, fanii vor avea totuşi parte de aventuri inspirate din franciza cu temă istorică. Pe lângă filmul cu Michael Fassbender drept protagonist. Echipa Ubisoft a anunţat în cadrul Conferinţei Dezvoltatorilor de Jocuri (14-18 martie, San Francisco) Assassin’s Creed VR. O experienţă virtuală, ce va permite utilizatorilor să pătrundă cu totul în lumea plină de pericole şi decoruri minunate.

Realizat de studiourile Fox şi Practical Magic, Assassin’s Creed VR nu este un joc. A fost filmat în combinaţie cu producţia filmului în locaţii diverse, ca Malta, Spania şi Marea Britanie. Nu se cunoaşte momentan data exactă a lansării. Filmul (ce-i mai are în distribuţie pe Marion Cotillard, Jeremy Irons şi Brendan Gleeson) va debuta în Statele Unite pe 21 decembrie. Si pe 30 decembrie în România. Producătorii sunt atât de siguri de succesul jocului, încât se lucrează deja la o continuare.

Următorul joc video din serie a fost numit, momentan, Empire, iar acţiunea se pare că va avea loc în Egipt.


Interviu cu Michael Fassbender