Code of Honor (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Winnick
Actori: Steven Seagal, Craig Sheffer, James Russo
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 4.3
Durata: 106 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Code of Honor (2016)

Sinopsis Code of Honor (2016)

In filmul Code of Honor cu Steven Seagal, colonelul Robert Sikes este intr-o misiune sa scape orasul in care sta, de crime.

Review Code of Honor (2016)

Este greu de imaginat că există încă suficiente fani Steven Seagal acolo pentru a face filmele sale profitabile, dar apoi, din nou, fanii filmului de acțiune nu sunt foarte pretentios cu privire la noapte târziu VOD tariful lor, în timp ce binging pe băutură și pizza. Cel mai recent efort de umflat steaua, îmbătrânire este thriller-ul lui Michael Winnick ca blând ca și titlul său. Să fie avertizat, însă, că la fel ca atât de multe vehicule recente Bruce Willis, omul de conducere presupus al Codului de Onoare este mai mult de un jucător de sprijin, cu mai puțin vandabil Craig Sheffer a primit partea leului din timp pe ecran.

Demonstrand prerogativelor Badass personajului său de cosit în jos o duzină de tipi răi în scena de deschidere singur, Seagal joacă Robert Sikes, fost special-op operative (natch), care a devenit un justitiar de combatere a criminalității după ce a fost traumatizat emoțional de aleatoare drive-by uciderea soției și a fiului său. Desigur, noi nu de fapt, ajunge să vadă acel eveniment oribil sau reactia lui la ea, pentru că ar avea nevoie, să știi, în calitate.

Polițiștii nu par a fi supărat teribil despre măcel Sikes, cu un singur comentând, “Căutăm pe cineva să-i aresteze sau i mulțumesc?” Singura excepție este detectivul Peterson patina (Louis Mandylor), a cărui expresie semnifică perpetuu câine bătut el a fost la locul de muncă prea mult timp.