Code of a Killer (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: John Simm, Anna Madeley, David Threlfall
An: 2015
Genuri: Biografie, Crima, Drama, Seriale Online
IMDB: 7.7
Durata: 130 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Code of a Killer SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:


Sinopsis Code of a Killer

Code of a Killer este un serial de televiziune din două părți de dramă polițist. Setat în 1984, DCS David Baker conduce o investigație a crimelor vicioase ale celor două eleve Lynda Mann si Dawn Ashworth. Alec Jeffreys la momentul respectiv a fost un om de știință ambițios. Care a descoperit o metodă remarcabilă de a citi fiecărui individ amprentele ADN-ului.

despre ea, am dat peste ea în urma unui program anterior, audierea exprimate în ea și ce era vorba a fost ceea ce atras de mine sa ma uit si eu m bucur ca am facut. Practic, stabilit între 1983 și 1987, două eleve, Lynda Mann si Dawn Ashworth. Au fost violate cu brutalitate și ucisă în Leicestershire, DCS David Baker (David threlfall) conduce investigația.

La câteva mile distanță om de știință Leicester University Dr. Alec Jeffreys (John Simm), prin ani de altoire. Descoperă o metodă remarcabilă de a citi unic de amprente ADN-ul fiecărui individ, văzut pe hârtie ca un cod de bare cumpărături supermarket. Un adolescent admite una dintre cele două crime, dar pentru a fi siguri. Că este proiectele cu adevărat vinovat Baker în Jeffreys de a utiliza tehnica sa științifică recent descoperit. Si compara ADN-ul său cu proba găsită în ambele femei ucise, el este dovedit nevinovat prin acest proces și mărturisirea lui este falsă.

Baker a făcut apoi decizia extraordinară de a crea primul din lume vânătoarea de oameni de ADN, fiecare om între vârsta special ucigașul este desemnat, fiecare om în termen de cinci mile de scene de crimă va fi trimis o scrisoare aducerea lor în a avea o probă de sânge pentru a dovedi nevinovăția lor.


Trailer Code of a Killer