Cod roșu la Londra – London Has Fallen (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Babak Najafi
Scenariu: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Actori: Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart
Anul: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Cod roșu la Londra – London Has Fallen (2016)

Sinopsis Cod roșu la Londra – London Has Fallen (2016)

Continuarea imensului succes de box office COD ROȘU LA CASA ALBĂ începe la Londra, unde prim ministrul britanic a murit în circumstanțe misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai statelor din toată lumea occidentală. Dar, ceea ce începe ca fiind cel mai bine păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă preaputernicii zilei, și să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii in filmul Cod roșu la Londra – London Has Fallen.

Cod roșu la Londra – London Has Fallen va stârni fără îndoială dispute, căci mulţi îşi vor pune întrebarea după vizionare , dacă nu cumva Mike alias Gerard moare „mai hard” decât o făcea Bruce Willis în toată seria în care unii se chinuiau să îl extermine,iar el nu se lăsa! Şi sincer, parcă aş înclina balanţa către carismaticul scoţian, care face în calitate de bodyguard al celui mai puternic om al planetei, cât toate serviciile secrete reunite. London has fallen este cel de-al doilea film al seriei, şi îmi pare că nu va fi ultimul, aşa că vom avea parte de urmări similare celor din Taken, în care rând pe rând ăia răii îi fură sau omoară familia lui Mike din Cod roșu la Londra – London Has Fallen, aşa că el se va dezlănţui să răzbune/salveze ce are mai scump. Căci pe preşedintele lui l-a scăpat deja de doua ori (de asta sunt „la cataramă”) şi acum după Washington DC şi Londra ar mai putea muta acţiunea într-un loc exotic (gen Bankok, Djakarta sau deșertul Ghobi!) Zic şi eu aşa, să vă fac puţină atmosferizare de început, căci filmul Cod roșu la Londra – London Has Fallen este super action într-un mod cuceritor, are tot ce-i trebuie ca să ne facă plăcere să-l vedem atunci când nu ne dorim să ne problematizeze un scenariu. Aşa că Babak Najafi dă adunarea unei pleiade de actori în stare să joace orice, darămite un scenariu de action/crime/thriler. Şi aşa îi vedem la treabă, ba în rol de vicepreşedinte, agent secret, preşedinte, soţie, colegă pe: Morgan Freeman, Angela Bassett, Aaron Eckhart, Radha Mitchell, Melissa Leo şi, evident, pe Gerard Butler, rasat, carismatic, dur şi profesionist într-un mod cuceritor.

Iar după ce Olympus Has Fallen (ce ne-am mai amuzat la numele ăsta lipsit de orice echivoc!) stabilise ştacheta acţiunii la un anumit nivel, vă spun sincer că această urmare nu vă va dezamăgi cum o fac îndeobşte urmările. Aşa că Mike al nostru luptă din toţi rărunchii pentru preşedintele lui, spre stupoarea tuturor fiind la fel de performant de unul singur, dacă nu cumva şi mai şi- decât reuşesc serviciile americane+MI6! Nu vă devoalez subiectul din Cod roșu la Londra – London Has Fallen, el este doar un pretext al urmăririlor spectaculoase, al imaginilor cu o Londra destructurată de atentate cu bombe, cu efecte speciale impresionante, într-un conflict cu implicaţii globale, într-un joc al strategiilor destructive de tip “legea  talionului”, care dă viteza inițială a script-ului şi accelerează până la finalul (fericit, cum altfel??!!), care lasă loc următoarei producţii.

Să nu uităm că prima parte a seriei din Cod roșu la Londra – London Has Fallen, a fost regizată de un maestru al action-ului, Antoine Fuqua, cel care ne-a dat în 2001 Training Day (cu un premiu și o nominalizare la Oscar și la Golden Globe), The Equalizer, Shoouter sau Southpaw, aşa încât sarcina mai tânărului BabaK Najafi nu este una uşoară, mai ales că acesta este doar al treilea film din palmares. Şi trebuie să recunosc că i-a ieşit, că imaginile cu Londra sub asediu sunt reale şi terifiante, şi că doar gândul că unele dintre edificiile emblematice ale ei ar putea fi distruse cu atâta ușurinţă, te face să te înfiori şi să mai spui seara încă o rugăciune pentru pacea mondială. Adevărul e că-i mult prea multă violenţă în lume, şi de fiecare dată, deşi ar părea că e vorba despre altceva, până la urmă totul se rezumă la bani şi putere (nici nu mai pomenesc de vreun joc al orgoliilor!)

Distribuţia Cod roșu la Londra – London Has Fallen este una care ni-i aduce pe unii actori pe care îi iubim, din păcate în roluri prea puţin semnificative pentru marele lor talent, dar e bine şi aşa, decât să nu-i mai vedem deloc. Morgan Freeman este magistral cum numai el ştie să fie, în rol de vicepreşedinte, şi o face cu toată ştiinţa actoriei şi măiestria pe care le-a acumulat până la cei 78 de ani. Aaron Eckhart este convingător în rol de preşedinte al Americii, făcând o partitură ok, mult sub ce poate el în mod curent, dar asta e, are totuşi un rol principal, şi în plus, anul acesta îl vom mai vedea în trei filme Cod roșu la Londra – London Has Fallen, Paz, Sully şi The Drop, aşa că nu ne putem plânge nici noi, nici el!

Nu o mai văzusem de mult pe Angela Bassett, deși aflu de prin presa de dincolo că a avut roluri anul trecut în vreo trei filme, care fie n-au ajuns şi pe la noi, fie nu știu ce s-a întâmplat!!!

Mai trec prin peisaj Mellissa Leo, pe care am urmărit-o de curând în The Big Short, şi care o să aibă vizibilitate maximă anul acesta cu sumedenie de roluri în The Fizer unde va fi Gloria, Snowden în care o întruchipează pe Laura Poitras şi în Novitiate unde este Maica Stareţă.

Domnul Gerard Butler însuşi a avut două premiere în această lună, căci a mai fost şi Seth, personajul negativ din The Gods of Egypt, iar până la sfârşitul acestui an îl vom mai admira şi în Geostrom, un Sf unde îi are ca parteneri pe Jim Sturgess şi pe Abbie Cornish, australianca pe care o remarcam în Limitless, Seven Psychopaths, Robocop sau One Perfect Day.

Acestea fiind zise despre Cod roșu la Londra – London Has Fallen, nu vă mai rămâne decât să mergeti repejor la cinema să vedeţi London Has Fallen şi –poate- să faceţi rost şi de Olympus Has Fallen (în caz că l-aţi ratat), ca să puteţi opera comparaţii natural, în acelaşi mod în care excepţionalul agent Mike Banning, îi operează cu pumnul, pistolul sau cuţitul pe toți răii care vor să-l atenteze pe preşedintele lui: flawless!

“Cod roșu la Londra – London Has Fallen” a fost un crapfest pornographically violent care a luat standardul “Die Hard” șablon, situat acesta, în limitele unei Casei Albe a fost atacat de teroriști coreeni și au încercat să folosească astfel de puncte de interes precum Casa Albă în flăcări, sute de cadavre pe peluza din față și secretarul feminin al Apărării fiind bătut cu brutalitate ca sursă de inspirație pentru orgie urmat de impuscaturi, împunsaturi, gât-efractiuni butade livrate de stele Gerard Butler. O lucrare cu adevărat odios, nu a fost nici cea mai bună casă-set alb “Die Hard” knock-off lansat în 2013 vehiculul Channing Tatum / Jamie Foxx, “Casa Albă în jos” a fost un film Cod roșu la Londra – London Has Fallen infinit mai bine că nu ai făcut simt ca și în cazul în care aveți nevoie de un duș după aceea, dar, probabil pentru că sa întâmplat să iasă în primul rând, a fost mai de succes dintre cele două filme Cod roșu la Londra – London Has Fallen. Ca rezultat, acum am “Londra a căzut,” un oribil si salbatic inutile follow-up, care ar putea fi de fapt mai rău decât predecesorul său.

După cum se deschide filmul Cod roșu la Londra – London Has Fallen, eroul nostru, Mike Banning (Butler), al personale agent al Serviciului Secret atribuit paza presedintelui Benjamin Asher (Aaron Eckhart), se intenționează demisionar postul său, în scopul de a petrece timp de calitate non-letale cu soția sa (Radha Mitchell ) și lor-pe cale de a se naște copilul când datoria solicită încă o dată-prim-ministru din Londra tocmai a murit dintr-o dată și el este de a însoți Așer la înmormântare, care vor participa majoritatea liderilor lumii libere. Pe măsură ce toți încep să se adune pentru înmormântare, cu toate acestea, o serie de atacuri coordonate încep să implice bombe din filme online Cod roșu la Londra – London Has Fallen, lansatoare de rachete și sute de polițiști false cositul în jos de oameni pe străzi, care permit utilizatorilor să vadă cele mai multe obiective turistice din Londra tandari și, probabil, mii de oameni, inclusiv liderii din Franța, Canada, Italia și Japonia ucis în orice număr de moduri sinistre. Din fericire, datorită decizia de interzicere a muta sosirea presedintelui Asher înainte de termen, ei reușesc să scape și chiar să supraviețuiască o aterizare accident atunci când Marine One este doborât-probabil singura dată în film Cod roșu la Londra – London Has Fallen atunci când ceva se blochează și nu merge instantaneu într-un masive de flăcări mingii, altele decât filmul Cod roșu la Londra – London Has Fallen în sine.

Toate acestea se dovedește a fi făptuirea de Aamir Barkawi (Alon Aboutboul), un terorist din Orientul Mijlociu, care, potrivit vicepreședintelui Trumbull (Morgan Freeman), a “ucis mai mulți oameni decât ciuma.” (In mod ciudat, acest lucru îl câștigă numai un # 6 clasament pe Most Wanted lista ce face un criminal internațional trebuie să facă pentru a sparge primele cinci aceste zile?) Asher chemat într-o grevă trantor pe Barkawi câțiva ani mai devreme, care a mers într-o parte, atunci când locația sa dovedit a fi nunta fiicei sale din Cod roșu la Londra – London Has Fallen. El este atât de legat și hotărât să se răzbune că, chiar dacă el a intenționat probabil Asher să fie ucis în greva inițială, el cu toate acestea, și-a stabilit un plan B, care implică capturarea lui dușman și executarea sa de streaming online, pentru ca lumea să vadă. În timp ce Trumbull și cabinet să încerce să găsească o cale de a extrage Asher, Banning încearcă să-l țină departe de pericol cu ​​ajutorul Jacquelin Marshall (Charlotte Riley), un Spunky MI-6 agentul care este determinat să dau seama cine este mol agenției, care a ajutat permite atacurile să se întâmple-o provocare, deoarece practic fiecare guvernamentale din Cod roșu la Londra – London Has Fallen, poliție sau informații secrete muncitor britanic este descris ca fiind fie un trădător josnic sau idiot clueless.

Oricare ar fi defectele “Cod roșu la Londra – London Has Fallen” fi avut cel puțin o anumită unitate de scop. Sa determinat să arate Casa Albă din Cod roșu la Londra – London Has Fallen, sub un atac la scară largă, în cel mai tare și goriest mod imaginabil. Prin comparație, “Londra a căzut” se simte ca și în cazul în care originea ca doar un alt obosit “Die Hard” knockoff că producătorii au venit peste într-o grămadă de script-uri și neîndemânatic rejiggered neproduse într-o continuare cu un efort minim. (Asta ar explica de cel puțin de ce atât de mulți membri exprimate de-original, inclusiv Freeman, Mitchell, Angela Bassett, Robert Forster si Melissa Leo-au fost shoehorned în acțiunea fără a fi dat nimic notei de făcut.) Pare cu siguranță, în mod curios tricolori în propria sa locuință la fel de gauche. Dacă sunteți de planificare pe de gând să-l văd în primul rând pentru a vedea cele mai renumite repere din Cod roșu la Londra – London Has Fallen în acțiune, ar trebui să realizeze că, după atacul majore devreme în cadrul procedurii, locațiile trecerea departe de fatade familiare în mare parte străzi și spații de construcție anonime care doar abia ascunde faptul ca in Cod roșu la Londra – London Has Fallen, că cea mai mare parte a filmului a fost de fapt, împușcat în Bulgaria.

Elementele din Cod roșu la Londra – London Has Fallen pe care le transporta peste din filmul original sunt, din păcate, unele dintre caracteristicile sale cele mai dezgustătoare. Încă o dată, violența este mult, mult peste partea de sus. În timp ce nu este nimic destul ca hidosa ca bătaia menționată mai sus a secretarului Apărării, cantitatea mare de oameni obtinerea împușcat în jos, cu sufletul la gură în sus sau înjunghiat în cap devine un pic grețos după un timp și că, chiar înainte de a lua in ideea vizionarea unui divertisment de desen animat de-a lungul acestor linii atât de curând după atacurile de la Paris, toamna trecută. Filmul Cod roșu la Londra – London Has Fallen, de asemenea, încearcă să puncta fiecare bit violent cu o quip de un anumit fel, dar nu atât de rău încât adaugă doar o altă muchie neplăcută în proces. (Cod roșu la Londra – London Has Fallen )

Altele in Cod roșu la Londra – London Has Fallen decât cele care servește drept dovadă că Gerard Butler poate face filme online Cod roșu la Londra – London Has Fallen, care sunt chiar mai rău decât “Zeii din Egipt” (nu că acest lucru ar trebui să fie încurajată), nu este absolut nimic de valoare “, Londra a căzut” și faptul că aceasta fără îndoială, va trage mai mulți bani la box-office în week-end de deschidere decât Terrence Malick “Cavaler al Cupe” va brut în întreaga sa este prea deprimant rula chiar de a contempla. Dacă nu aveți dorință nebună de a vedea ce se va merge cu siguranță în jos ca unul dintre cele mai rele filme din 2016, v-ar fi mult mai bine servite stau acasă și în cele din urmă a da “Casa Albă în jos” o privire.