Coco (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adrian Molina, Lee Unkrich
Actori: Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Coco

loading...

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Protagonistul este Miguel, un băiat de 12 ani hotărât să îşi urmeze visul şi să devină un mare cântăreţ. Migel, a cărui voce va fi Anthony Gonzalez, va trebui să depăşească obstacolele impuse de propria familie. Care urăşte muzica din ziua în care străbunicul băiatului şi-a abandonat soţia şi copii pentru a-şi împlini acelaşi vis – de a ajunge un muzician faimos.

Băiatul înţelege că va putea să schimbe lucrurile numai dacă face ceva ieşit din comun şi obţine aprobarea rudelor sale decedate. Inspiraţia vine de la idolul său – şi cel pe care încearcă să îl imite – Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). I se deschide astfel calea spre Tărâmul magic al Morţilor, unde, ajutat şi de un schelet rebel (Gael Garcia Bernal). Face tot ce îi stă în putinţă pentru a obţine de la fostele sale rude, aprobarea de a face muzică.

Protagonistul Coco este Miguel, un băiat de 12 ani hotărât să îşi urmeze visul şi să devină un mare cântăreţ. Migel Coco, a cărui voce va fi Anthony Gonzalez, va trebui să depăşească obstacolele impuse de propria familie, care urăşte muzica din ziua în care străbunicul băiatului şi-a abandonat soţia şi copii pentru a-şi împlini acelaşi vis – de a ajunge un muzician faimos.

loading...