Coarne – Horns (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Fantezie, Groaza
Producator(i): Keith Bunin, Joe Hill
IMDB: 6,8
Regia: Alexandre Aja
Actori: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham

loading...

Ignatie “Ig” Perrish este principalul suspect în cazul prietena lui Merrin este violată și ucisă. În ciuda declarațiilor sale de nevinovăție, el este evitat de către comunitate, și doar prietenul său din copilărie Lee pare să creadă complet el. Chiar și părinții lui și fratele său, Terry par pesimist cu privire la situația. După o veghe pe timp de noapte condusă de tatăl lui Merrin, care crede Ig să fie vinovat, băuturi Ig puternic și este luată acasă de un alt prieten din copilărie sale – Glenna – doar pentru a trezi în dimineața următoare cu o pereche de coarne proeminente din cap. El învață curând că coarne forța oamenii să dezvăluie lor cele mai negre interioare-dorintele să-l și caută permisiunea de a le adopta. În timp ce la medicul său pentru a încerca să eliminați coarne, Ig, sub anestezie, visele din copilărie, unde a intalnit pentru prima Merrin după moartea mamei sale de la cancer. După Merrin folosit o centrare colier la biserică pentru a obține atenția, Ig găsit-o într-o strană rupt și a avut prietenul său Lee se repara astfel încât el ar putea reveni la ea.

În schimb, Lee a primit o bombă cires Ig au primit anterior pentru o cascadorie periculoasă a efectuat și de la care Lee la salvat de la înec. În timp ce Ig întors colier Merrin lui, Lee a suflat accidental de pe doi dintre propriile degete cu bomba de cires. Ig decide să testeze coarne sale pe părinții săi, aflarea adevarului evoluat destul de timid de la ei că sunt dezamăgit în el pentru a nu fi la fel de talentat ca Terry, care este un muzician profesionist. Cu toate acestea, el găsește Lee aparent atât neafectat de coarne și imposibilitatea de a le vedea. Aflând că un nou martor al acuzării este chelnerita care a văzut Merrin desparți de el în noaptea a fost ucis, Ig foloseste coarne sale de a învăța ea a fost infrumusetare poveștile ei, în scopul de a obține pe televiziune și a devenit celebru. El se apropie Terry a descoperi acest la el, și învață de la el că el a condus-o acasă în acea noapte, ceva ce nu a spus poliției.

Atingerea pielea lui, Ig vede ceea ce sa întâmplat în acea noapte: Merrin a lăsat mașina pe traseu și a alerga în pădure; Terry leșinat, trezirea dimineața următoare cu o piatră însângerat în mână și a descoperi corpul ei mort, deși el nu-și amintea uciderea ei. Acest enrages Ig, care bate brutal Terry până un alt prieten din copilărie – Eric, acum un ofițer de poliție – l arestează.