Cloud Atlas (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Atlasul norilor
Regia: Tom Tykwer, Andy Wachowski, Lana Wachowski
Actori: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess
Anul: 2012
Gen: Drama, SF
Durata: 172 minute
IMDB: 7.9/10 din 78299 voturi

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Unul din cele mai așteptate filme Cloud Atlas ale finalului lui 2012 a fost ATLASUL NORILOR, rezultat al muncii de echipă a reputaților cineaști Lana Wachowski, Tom Tykwer și Andy Wachowski. O dramă intensă și impresionantă, ATLASUL NORILOR explorează impactul consecințelor pe care le au asupra oamenilor acțiunile lor, de-a lungul trecutului, prezentului și viitorului. Povestea urmărește evoluția unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaș într-un erou, modelându-se prin acțiune, mister, dramă și romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluție la sute de ani distanță în viitor.

loading...

Cu toate acestea, “Cloud Atlas”, strigă o explicație, și cu siguranță ați observat că am fost la robinet de dans în jurul valorii de unul. Ți-aș putea spune că este vorba despre șase povești care au loc între anii 1849 și 2346. am putea spune că aceiași actori apar în diferite roluri, jucând personaje de diferite rase, sexe și vârste. Unii nu sunt chiar om, dar producatori. Aș putea să vă spun că și machiaj care acționează sunt atât de eficiente încât de multe ori am avut nici o idee dacă mă uitam la Tom Hanks, Halle Berry sau Jim Broadbent. Aș putea să vă spun că, și ce ajutor este?

Aș putea să vă spun că fiecare segment este o recompunerea poveste conținută în cea anterioară. Că aceeași transformă în semnul din naștere fiecare perioadă de timp. Faptul că un motiv repetat este faptul că toate viețile sunt conectate printr-o sete de libertate. Faptul că filmul Cloud Atlas a fost inspirat de romanul mult-iubit al același nume al lui David Mitchell. Că în roman, poveștile s-au spus, în ordine cronologică, iar apoi ocol înapoi din nou de la capăt la început. Faptul că filmul își găsește legăturile sale prin reapariții ale acelorași actori în roluri diferite și în mod deliberat se referă la o poveste din alta.