Close Range (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Florentine
Scenariu: Chad Law, Shane Dax Taylor
Actori: Scott Adkins, Nick Chinlund, Caitlin Keats
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...


Sinopsis Close Range

Un fost soldat pe nume Colton MacReady (Scott Adkins) se află într-o misiune de salvare a nepoatei sale de un cartel de droguri. De la graniţa din sud cu Mexic. După ce dă buzna într-o cameră plină de duri mexicani şi îşi salvează nepoata, el ajunge cumva. Fără să-şi dea seama, în posesia unui stick ce conţine informaţii valoroase atât pentru cartelul de droguri cât şi pentru oamenii legii corupţi.

Când şeful cartelului realizează că un „gringo” i-a ucis cei mai buni oameni şi i-a luat stick-ul ce conţine secretele cartelului său. Acesta dezlănţuie un adevărat iad pentru a-l distruge pe Colton şi familia lui şi a recupera stick-ul. Colton nu poate apela nici la poliţie pentru ajutor din cauza trecutului său tulbure. Aşa că trebuie să se descurce singur cu o mică armată de mafioţi.


Trailer Close Range


Review Close Range

Bazându-se pe un șir de titluri de acțiune B-film ca Bullet și Ninja Assassin. Arte martiale veteran florentin nu are nevoie de nici o școlarizare pe care rulează o producție eficientă și energică. Setarea cea mai mare parte a filmului, la o fermă de sud-vest retras, el este capabil să limiteze aproape toate acțiunile la o singură locație. In cazul în care asupra lui MacReady și urmăritorii săi Gangland poate rupe în bucăți unul pe altul. Cu destule arme și muniție pentru a începe un război mic.

Cu florentin în urma colaborand don nou de mai multe colaborari anterioare, expertul britanic MMA Adkins ia unul singur pe ambele și gorile oameni ai legii înțelegerii. Ușor schimbarea pumni și lovituri pentru o gamă largă de arme semi-automate ca el mows printr-o duzină sau mai răi. Aplecati foarte mult pe expunerea frecventă pentru a umple golurile narative.