Clientul – Creep (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza
Scenariu: Patrick Brice , Mark Duplass
IMDB Rating: 6.2
Regizor(i): Patrick Brice
Actori: Patrick Brice, Mark Duplass

loading...

Platforme mici de ecran, fără îndoială va fi vitrinele primare pentru “Clientul”, un suspenser găsit-picior ardere lentă, cu unele răsturnări de situație ușor inteligent și un câștig knock-out. Dar orice fan gen care este capabil de a captura acest indie sporadic tulburătoare cu un festival sau public de teatru, probabil, ar trebui să sari la posibilitatea de a face acest lucru, în cazul în care numai pentru a savura șoc de frison comun de fiecare dată când un metodic acumulare duce la o surpriză neplăcută. Planul de joc general amintește seria “Paranormal Activity” – nu este surprinzator, avand in vedere Jason Blum, producator de care franciza, semnat pentru acest proiect, de asemenea.

Mai mult sau mai puțin de două-hander pentru co-stele Patrick Brice și indie-cinema multe scrie cu cratimă Mark Duplass, care relatărilor improvizat dintr-o goale-oase scris în comun contur sub conducerea lui Brice, “Clientul”, este un fel de thriller, care necesită evaziuni și neclaritate din orice referent care nu vrea să verse fasole sau vomita spoilere. Este suficient să spun că intriga pivotează pe aventurile unui cameraman, Aaron (Brice), care acceptă o ofertă de 1.000 de dolari pentru a înregistra ultima testamentul Josef (Duplass), un coleg agresiv angajarea care spune că moare de cancer la creier inoperabil, și vrea să plece unele mesaje în urmă pentru fiul său nenăscut.

Chiar de la început, “Clientul”, PRIMES telespectatorii să suspecteze că nimic nu este ceea ce pare. Într-adevăr, chiar în fața lui Aaron, de fapt începe tragere monologuri Josef, el apare ca periculos de naiv, dacă nu de-a dreptul clueless, pur și simplu de acord să-și petreacă o zi lungă singur cu un străin mult-prea-lingușitor în și în jurul o cabină într-un oraș de munte de la distanță . Destul de sigur, există o revelație cu totul previzibil de înșelăciune în jurul punctului la jumătatea distanței. Dar apoi altceva se întâmplă, urmate de alte lucruri, mult mai neașteptate.