Cleverman (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jon Bell, Ryan Griffen, Michael Miller
Actori: Hunter Page-Lochard, Ryan Corr, Rob Collins, Iain Glen, Frances O’Connor, Tasma Walton
An: 2016
IMDB: 6.1
Gen: SF, Seriale Online


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cleverman SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis serial online Cleverman

Noul serial online SF Cleverman este situat in viitorul apropiat, unde creaturi mitologice traiesc printre oameni si lupta pentru supravietuire intr-o lume unde toti ii vor morti.

“Cleverman” a fost conceput de Ryan Griffen, un scriitor Aboriginal și producător. Care a spus că a dorit să creeze un super-erou local pentru fiul său. Care împărtășește dragostea domnului Griffen de cărți de benzi desenate, televiziune si Ninja Turtles Teenage Mutant. Pare a fi o misiune simplă, dar arată că a rezultat ca un încolțite a copac banyan, complicații și subplots străine recoltând.


Trailer Cleverman


Review serial online Cleverman

În serial, o nouă serie australian, care incepe miercuri pe SundanceTV. Un cleverman este un erou aborigen care se poate vindeca, a se vedea pe viitor și să se conecteze lumea spiritelor în lumea umană. Cu tot ceea ce merge pentru el, poate că el poate ține evidența a ceea ce naiba se întâmplă în acest spectacol rugător curajos, dar la întîmplare construit.

O alegorie a minorității crenelat și sechestrat, în matriță science-fiction “District 9”. Sau seria CW “Star Crossed”, este situat într-o Sydney a viitorului apropiat, în cazul în care elitele albe și aborigenii coexistă stînjenit cu o treime populație. O specie de umanoizi recent descoperite denumite hairies. sau subumani. Acești nou-veniți, care posedă o putere superioară și viteză și arată ca “Planet of the Apes”. Personajele care au primit până la jumătate prin păr și machiaj, sunt forțați să trăiască împreună cu oamenii mai puțin prospere ale orașului. Intr-un cartier puternic policed ​​si supravegheata numit zona.

Prin șase episod sezon în primul rând, a mai rămas neclar modul în care a apărut hairies, și modul în care. în cazul în care acestea sunt o civilizație străveche pământească. Ei au rămas din vedere pentru zeci de mii de ani. Ele funcționează mai solid la un nivel simbolic, în cazul în care acestea sunt menite să reflecte tradițiile și problemele aborigenii din Australia. Dar asta e în cazul în care lucrurile cresc zăpăcit. Având în vedere faptul că aborigenii sunt jucători importanți în povestea ei înșiși.