Class (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Greg Austin, Fady Elsayed, Sophie Hopkins
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Class SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06 (lucram la subtitrare):

S01E07 (lucram la subtitrare):

S01E08 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Class

Iti place Buffy the Vampire Slayer? bine la fel face Patrick Ness ca clasa este destul de mult un britanic knock off. Va plac arhetipuri cele mai de bază? bine la fel face Patrick Ness ca clasa contine cele mai plictisitoare, tipuri de personaje simple, care le-am văzut în fiecare bucată de colegiu ficțiune scrise în ultimii 30 de ani. Îți place de caractere relatable? Nu?

Ei bine, bine, pentru că destul de mult pentru toată lumea din clasa este antipatic până la punctul în care nu sunt sigur că vreau episodul care urmează să fie rezolvată, în cazul în care personaje negative de episod unul câștigat eu chiar nu va avea grijă. “Eroul” nostru este un oarecum în același timp un proprietar străin prinț sclav și omul cel mai plictisitor pe planetă, lui sau a noastră. Restul exprimate sunt toate stereotipurile foarte plictisitor, jock, tocilar, genul unul. Toate reunite într-un mod cu adevărat forțată.

Acest lucru este Patrick Ness primul proiect TV si show-uri cu personaje de dans în jurul valorii de expunere clipeste neon si glume, astfel greoaie puteți auzi literalmente bufnitura, care nu reușesc să aterizeze. Caracterele sunt zadarnice și au salturi ridicole în logica, cum ar fi aprilie, o fată cu atât de puține care definesc trăsăturile de caracter, de fapt am uitat ea a fost pe echipa, aprilie este atacat de un “Shadow-rude” și, după ce a fost salvat ne povestea înapoi “eroului” nostru și răspunsul ei “vom avea de a anula bal”, acum în Buffy, care ar fi gluma scena.


Trailer Class