Cinci eroi de legenda – Rise of the Guardians (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Ramsey
Actori: Chris Pine, Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Alec Baldwin
Anul: 2012
Gen: Familie, Aventura, Animatie
Durata: 97 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Cinci eroi de legenda – Rise of the Guardians

Cinci eroi de legendă (Rise of the Guardians) este un film american de animație fantastic de aventură de familie 3D din 2012 bazat pe seria de cărți nepublicate în momentul apariției filmului The Guardians of Childhood de William Jozce și pe un filmul de scurt metraj The Man in the Moon de Joyce și Reel FX. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moș Crăciun), Bunnymund (Iepurașul de Paști), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluță).

Peter Ramsey este regizorul filmului, în timp ce Joyce și Guillermo del Toro sunt producători executivi. Este produs de DreamWorks Animation și distribuit de Paramount Pictures, având premiera la 21 noiembrie 2012. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticii.

CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieșite din comun. Când lumea e amenințată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-și unească forțele pentru prima dată ca să protejeze speranțele, credința și imaginația copiilor din toată lumea.


Trailer Cinci eroi de legenda – Rise of the Guardians