Cifre periculoase – The Accountant (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Flanagan
Actori: Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, J.K. Simmons, Ben Affleck, Anna Kendrick
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Cifre periculoase – The Accountant

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck (“Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O’Connor “The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim. O companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

Dintre filmele lui Ben Affleck – un nume devenit o garanţie a succesului la Hollywood – doar Batman v Superman: Dawn of Justice a intrat în clasamentul lansărilor cele mai de succes din Statele Unite, cu o sumă fabuloasă – 166 de milioane de dolari în week-end-ul debutului. Affleck trece însă acum limita medie a încasărilor sale obişnuite (în jur de 20 de milioane de dolari) şi impresionează box office-ul american cu The Accountant, ultimul său film, ce a strâns din vânzarea biletelor în SUA 24 de milioane de dolari.

Povestea filmului, imaginată de Bill Dubuque, are în centru un contabil liniştit care e se transformă după încheierea programului într-un asasin letal. Filmul l-a avut la un moment dat pe Will Smith ca posibil protagonist, în vreme ce Mel Gibson şi fraţii Coen erau plasaţi la cârmă. Regia i-a revenit acum lui Gavin O’Connor (Warrior, viitorul Jane Got a Gun).


Trailer Cifre periculoase – The Accountant