Churchill’s Secret (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Jonathan Smith
IMDB: 6.5
Regizor(i): Charles Sturridge
Actori: Michael Gambon, Romola Garai, Lindsay Duncan

În Churchill’s Secret, la doi ani după ce a fost reales în funcția de prim-ministru Winston Churchill se prăbușește în urma unui dineu la Downing Street. De către medicul său diagnosticat Lord Moran ca avand un accident vascular cerebral, există temeri că el nu poate supraviețui și este dus în țara sa de origine Chartwell. În mod public el se spune că suferă de epuizare și proprietarii ziarelor de acord cu tipărirea înșelăciune. Pe măsură ce copiii săi sosesc să vegheze asupra ei l-au feud de baut si fiica fiului lui Randolph Sarah mai puțin decât cariera de film ilustră în timp ce sotia lui Winston Clemmie reflecta asupra pierderii unei alte fiice care a murit in copilarie. Cabinetul este informat cu privire la evenimente ca Moran aduce simplu-vorbit Yorkshire asistentă medicală Millie Appleyard să se uite după marele om. Cu ajutorul ei și devotamentul soției sale Churchill supraviețuiește la adresa conferinței de partid conservator mai târziu în cursul anului, înainte de a se retrage ca premier, doi ani mai târziu, țara în ansamblul său nefiind conștient tot timpul secret al lui Churchill.

“Discursul tatălui meu era nedeslușită și el era țină bine pe picioare”, ea a spus mai târziu “, dar am reușit să-l ducem sus în dormitor.”

Un apel a fost pus la doctorul lui Churchill’s Secret, Lord Moran, care a servit, de asemenea, prim-ministru de-a lungul zilelor întunecate ale războiului. Din păcate, Moran a fost din acea seară, și așa mai departe, cu discreție politică înainte de a pune un tratament medical, sa convenit ca lucrurile au fost cele mai bune din stânga până când Moran ar putea sosi în dimineața următoare.

loading...

Când el a făcut acest lucru din filme online Churchill’s Secret, Moran diagnosticat un accident vascular cerebral si a ordonat Churchill să rămână în pat. Dar, arătând spiritul tipic Churchillian, prim-ministrul a aruncat foile deoparte, de îndată ce medicul a plecat, și a prezidat că Cabinetul de miercuri dimineață.

În timp ce Harold Macmillan – apoi un ministru – Churchill’s Secret – a observat că premierul a fost un pic alb, iar Rab Butler cancelarul gândit să-l oarecum liniștit, nimeni nu a bănuit că ceva era greșit grav. Dar a fost. După ce a călătorit în jos a doua zi la locul său de țară, Chartwell în Kent, starea lui Churchill sa deteriorat rapid. El a început să-și piardă controlul atât brațul stâng și piciorul stâng.