Christmas in Connecticut (1945) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Godfrey
Scenariu: Lionel Houser, Adele Comandini
Actori: Barbara Stanwyck, Dennis Morgan, Sydney Greenstreet
Anul: 1945
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Elizabeth Lane (Barbara Stanwyck) din filmul de comedie Christmas in Connecticut, este un singur scriitor de alimente care trăiesc în New York, ale cărui articole despre ferma ei fictive Connecticut și soțul ei și copilul sunt admirate de gospodinele din întreaga țară. editorul ei, Alexander Yardley (Sydney Greenstreet), nu are cunoștință de șarada și insistă asupra faptului că Elizabeth a găzdui o cină de Crăciun pentru a se întoarce război erou Jefferson Jones (Dennis Morgan), care a rămas în spital citește toate retetele ei și este atât de mândru de ea, că asistenta lui scrie o scrisoare către editor. Asta e modul în care Yardley luat ideea. Se confruntă cu un scandal de sfârșit de carieră pentru ea și editorul ei, Dudley Beecham (Robert Shayne), ea este forțată să se conformeze in filmul romantic Christmas in Connecticut. In disperare de cauza, Elizabeth este de acord să se căsătorească cu prietenul ei, John Sloan (Reginald Gardiner), care are o ferma in Connecticut, chiar dacă ea nu-l iubesc. Ea cere ajutorul prietenului ei, bucatar Felix Bassenak (S.Z. Sakall), care a fost oferindu-i rețete pentru articolele sale.

La ferma Connecticut pitoresc Sloan in Ajunul Craciunului din filmul Christmas in Connecticut, Elizabeth se întâlnește Nora (Una O’Connor), servitoarea, și copilul unui vecin care se vor preface este copilul lor. Elizabeth și John intenționează să se căsătorească imediat de către judecătorul Crothers (Dick Elliott), dar ceremonia este întreruptă atunci când sosește Jefferson și este dragoste la prima vedere. Jefferson, în contrast cu Elizabeth este antrenat prin copiii surorii sale, pentru a face față cu copii, așa că – este mai mult el – da copilului o baie; după cină din Christmas in Connecticut, ei petrec timp împreună în hambar. Ele sunt în scădere în dragoste, dar Jefferson însuși pentru că el crede oprește că Elisabeta este căsătorită cu un copil.

loading...

Judecătorul a se întoarce în dimineața de Crăciun, dar ceremonia este amânată pentru a doua oară când un alt copil vecin este prezentat în locul celei din ziua precedentă. Gospodărie este alarmat atunci când Felix susține că copilul a înghițit ceasul lui. După ce judecătorul pleacă in Christmas in Connecticut, Felix admite Elizabeth că a mințit în legătură cu ceasul pentru a opri nunta. În timp ce gospodăria participă la un dans local, adevarata mama copilului ajunge pentru a ridica copilul ei. martori Yardley-a părăsit cu copilul și presupune că cineva este răpirea copilului. El cheamă poliția și ziarele. Elizabeth și Jones petrece noaptea în închisoare, în mod eronat acuzat de furtul de cal și sania unui vecin, și pentru a reveni la ferma mai devreme în dimineața următoare. Yardley osândește Elizabeth pentru a fi toată noaptea și acuză ei de neglijarea copilului ei. Elizabeth mărturisește în cele din urmă toate. Furios, Dl. Yardley ei trage in filme online Christmas in Connecticut.