Christmas Eve (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie
Scenariu: Mitch Davis, Tyler McKellar
IMDB: 5.1
Regizor(i): Mitch Davis
Actori: Jon Heder, Julianna Guill, Patrick Stewart, Gary Cole


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Christmas Eve (2015)


Review Christmas Eve (2015)

Această piesă ansamblu stîngace se învârte în jurul unor oameni nu foarte interesant. Care se blocat în șase lifturi în clădiri Manhattan diverse după un accident de livrare van taie alimentarea de pe 24. Nu reușește să furnizeze tipurile de inter-conexiuni umane și revelații profunde pentru decembrie pe care regizorul Mitch Davis pare a fi lupta. Dumnezeu să poată lucra în moduri misterioase, dar “Ajunul Crăciunului” abia lucrează la toate cu amestecării lui nelegitim veseliei presupus. Cineva chiar șutează de pe un pistol o dată sau de două ori într-unul dintre lifturi doar pentru lovituri-yeehaw!. Și drama devoțională călduț.

Asta nu înseamnă că nu sunt surprize în magazin pentru oricine care dă peste acest curcan de vacanță printre titlurile VOD pe listele lor TV, sau găsește-o la un teatru real.

Primul este, in ciuda cutaways regulate la secvențe video generice lucioasă obiectivelor turistice Big Apple decked pentru sărbători. Filmul a fost filmat în întregime în Sofia, Bulgaria. Cred că monotone interioare ascensor claustrofobici sunt destul de mult la fel în întreaga lume.

În continuare: “Ajunul Crăciunului” este primul film CNN de chat-Meister Larry King producătoare de credit. Probabil pentru a șaptea soția sa, Shawn Southwick King, joacă o asistentă care încurajează Cole să creadă în “lucrurile nevăzute.” Ceea ce lasă nevăzut, cu toate acestea, este mult talent actoricesc.

Dar apariția mai neașteptat este faptul că într-un fel, someway, într-o distribuție care este scăzut pe A-listashi, marele Patrick Stewart ar putea da cea mai proasta performanta ca un om de afaceri belicos care este lăsat blocați singuri în frigul iernii, prins într-un lift-colivie pe vârful unui zgârie-nori în construcție. Dupa ce Trump-ishly harrumphing la angajații care încearcă să-l salveze în timpul scenelor sale timpurii.