Chi-Raq (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Spike Lee
Scenariu: Kevin Willmott, Spike Lee
Actori: Samuel L. Jackson, Angela Bassett, Wesley Snipes, David Patrick Kelly, Anya Engel-Adams, Teyonah Parris
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Nu vin la Chi-RAQ în căutarea unui atent articulat, expozeu condus-complot în bande și arma culturile Americii. Oh, un mesaj iese, dar acest lucru o Spike Lee comun și, ca a lui mijlocul carierei a demonstrat, el ridică din umeri pe mantia de “prestigiu film maker” și îmbrățișat pe deplin titlul de Artist mai riscante. Proiecte recente Red Summer Hook și Da dulce sângele lui Isus au fost evitate la limită; “Elegant” si “interesant”. Cu Chi-RAQ, mare, du-te-pentru-a rupt în cele din urmă se conectează swing lui pe deplin cu mingea și bate-l din parc. În timp ce în mod oficial destul de diferit de la munca sa timpurie a respectat-universal mai, Chi-RAQ are exuberanța și spirit veți găsi în Do Dreptul Thing și Crooklyn. Este cel mai bun film el a făcut într-un timp foarte lung.

Este, de asemenea de lucru de la o sursă de încercat și-adevărat: Aristofan “Lysistrata, clasic grec licențios în care femeile din beligerante părți refuză soții sex în căutarea unui armistițiu. Sau, așa cum este cântată în această versiune: “. Nu Pace, nr Pussy” urgent J’accuse Chi-RAQ, la cultura pistol și gangster sangereaza cu durere și furuncule cu furie, dar este, de asemenea, aprins cu soluții, în cazul în care numai oamenii ar trezi iad și ascultă. Dar de entuziasm egal de urgența mesajului său este funcția sa ca un debut pentru un superstar nou si important, Teyonah Parris, un amestec de subversiv bombă la Hollywood și sigur pe sine feminista; bold, inteligent, senzual și un milion de mile de la ei cel mai bine în prealabil, cunoscut rol de zori, secretarul de sezoanele ulterioare ale Mad Men.

loading...

Chi-RAQ începe cu o uvertură devastator, Nick Cannon rugăm 4 My City, cu versurile tipărite direct la ecran, imposibil de ignorat. “Eu nu locuiesc în Chicago, eu locuiesc în Chi-RAQ,” concluzionează, folosind porecla controversat dat orașul în care moartea arma ori mai numerosi decat cei din războaie străine Americii. Narator nostru ascuțit-îmbrăcat Dolmedes (Samuel L Jackson, lins cotletele lui la acest rol) explică faptul că comunitățile sub asediu nu sunt un fenomen nou, și explică modul în care autorii anterioare a scris despre astfel de povești în rima. Astfel începe un amestec de patois urban și pentametru iambic care, atunci când în mâinile artiștilor interpreți sau executanți talentați, cum ar fi Jackson, Nick Cannon, Wesley Snipes – și în camee din Isiah Whitlock Jr. și Dave Chappelle – este dinamita absolută. Au fost Am să încep glume cita vom fi aici toată ziua.

Cannon joacă un rapper care a luat numele de Chi-RAQ, dar este, de asemenea capul de una din spartani, precum și prietenul nostru erou Lysistrata lui. Gasca lui este în conflict permanent cu troienii, conduși de Cyclops (Wesley Snipes cu un Eyepatch incrustate-Ruby). O noapte de luptă lasă un mort fată tânără dintr-un glonț rătăcit și casa Lysistrata lui ars. Ca mama fetei (Jennifer Hudson) întristează, Lysistrata petrece noaptea cu domnișoara Evans (Angela Bassett), un intelectual livresc care inspiră Lysistrata să elaboreze planul ei unică de a pune capăt luptelor.

Povestea principală constă dintr-un număr de secvențe ciudate, teatru. Inca de la Dulce Dick Willie și Corul său grec așezat pe colțul timpul face ceea ce trebuie, Spike Lee a avut tendințe de opera. Cu Chi-RAQ el apărut în vrac, apropiindu-se de rupere narativ pentru schițe amuzante și numere muzicale. Unele sunt doar Goofy, ca și sexuat-up Parris într-o rochie de camuflaj formă montarea seduce o, generală Civil War-obsedat scartaie. Alții, cum ar fi o rutina de dans minunat erotic la Chi-Lites (care bărbați din jur duplica operare: Hot & deranjat) arată că puțini au o măiestrie de tăiere muzica destul ca Spike Lee, atunci când el este pe jocul lui.

Mai puțin Randy Povestea implică durere și furie Hudson față o comunitate îngrozit de “turnător” cu privire la violența bande. Într-un pic neobișnuită de turnare care strigă pentru piese de reflecție viitoare, John Cusack joacă predicatorul local, care face o treabă bună de funcționare a punctelor de discuție tipice stanga liberale într-un mod angajarea în timpul înmormântare tinerei fetei. Timp de aproape în întregime filmului, albul Cusack merge nemenționate. El descrie luptele comunitare ca luptele “noastre”, și barierele structurale puse în aplicare de către guvern, corporații și poliția reprezintă “ei”.