Charlie Countryman (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Matt Drake
IMDB: 6.4
Regia: Fredrik Bond
Actori: Evan Rachel Wood, Shia LaBeouf, Rupert Grint, Melissa Leo

loading...

The-inducerea grele suspin “Charlie Countryman” este doar un astfel de film. Este o pastișă bine greață de magie-realism / vin-a-vârstă / romantic-thriller / sângeroase-Chiclets prostii (și atunci când spun “prostii” Sunt înlocuind un cuvânt mult mai puternic). Acesta începe pe o notă familiar pentru oricine familiarizat cu intrări Sundance Film Festival în cei zece ani care au urmat “Reservoir Dogs”. Un tânăr, fața bătut-o pastă, se agățat de o frânghie legată de picior și anexat la o ridicare macara la celălalt capăt; el dangles de mai sus un corp de apă ca si barbatii cu arme el observa din uscat. Am auzit raportul unui foc tras, și în apă cade, și …

E doar un vis, sau este un semn? La ieșirea de la cada de baie apare Charlie Countryman, venind la, fata intacte, trezit de tatăl Vincent D’Onofrio a vizita la spital pentru a vedea mama lui, Melissa Leo, scoase de susținere a vieții. Charlie are nu numai vise intense, el pare a avea un al șaselea simț, ca mama a murit, apoi îl vizitează pe coridor spital să-i spun să “meargă la București.” Și da, “ești sigur că nu a vrut Budapest?” nu devină o “glumă” rulează în film. După o scurtă pauză pentru a deranja o fosta prietena jucat de Aubrey Plaza, există Charlie Countryman pe un avion.

Cum a vine in intampinarea non-manic pixie oarecum deteriorat-aproape-literală Dream Girl Gabi este un scenariu care nu ar fi consolidată prin synopsizing. Dar o cunosc ce face. A jucat de Evan Rachel Wood (care e bine, în ciuda faptului că există, poate, de o sută de actrițe române actuale, care ar fi fost prea fin), și ea e tot punky și dur înfățișării, și ea joacă violoncel. Charlie Countryman, desigur, se indragosteste de ea, cum ar fi în valoare de mai mulți ani de ieșire de la o fantezie cărămidă. Sceptic Gabi l avertizează pe: “Poate că aveți un fel de fantezie despre femei trist din țară depărtată care joacă la violoncel.” Scriitor, probabil, un producător inteligent ar fi informat Matt Drake si director Fredrik Bond, care auto-conștient subliniind hoariest locurile comune în hipster fantezia ta prost romantic nu te scutește în mod automat de la ei.

Gabi are un soț, care e un om foarte rău Cu Poor Social Skills (Mads Mikkelsen, care au nevoie se încrunta doar o mulțime de a obține un efect complet Mikkelsen), și Charlie devine lovit pe la o pensiune pentru tineri (un cămin adevărat grungily utopic de tineret, am Trebuie să recunosc), unde el începe cu Harry Potter vet Rupert Grint, aici joacă un interpret wannabe porno (asta e un mod de a te distanța de franciza). Mai târziu, într-o mare “care sunt sansele” “Twist,” Charlie Countryman și prietenii avea probleme la un club de striptease condus de un fost asociat al caracterului Mikkelsen lui (Til Schweiger, complet pierdut), iar parcela, cum se spune, se ingroasa .

După cum s-ar putea fi dedus de acum, am găsit toate astea destul de insuportabil. Și Shia LaBeouf, in rolul principal, doar a făcut tot mai rău. De-a lungul anilor, LaBeouf a transmogrified de la un interpret adolescent atrăgătoare (eu chiar l-au bucurat în “găuri” 2003 a) într-un sistem prea eficient de livrare pentru overamped Michael Bay smarm. Încercările sale compensatoare la CRED indie, sau ceva de genul acesta, pare mai puțin convingătoare de fiecare dată afară, și performanța lui aici este deosebit de lame. El îmi amintește aici de Chuck Jones “respingător personaj de desene animate Charlie Dog, care caută agresiv un proprietar de subliniind propria sa” ochi căprui soul, “pe care le lărgește apoi la dezarmarea-in-the-corelare efect. Restul exprimate Charlie Countryman, cred, locul de muncă mai sincer, dar, din nou, așa cum o fac, nu pot ajuta, dar întreb de ce. Deoarece acest lucru este lucruri rele, de la stem pentru a pupa.