Certain Women (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kelly Reichardt
Actori: Michelle Williams, Kristen Stewart, Laura Dern
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Certain Women

In inima orasului Montana, trei femei, trei destine incrucisate. Cel al unei avocate care intervine in timpul unei luari de ostatici orchestrate de unul din clientii sai. Un barbat nemultumit, convins de faptul ca i s-a facut o nedreptate judiciara. Cel al unei femei care se instaleaza impreuna cu sotul sau intr-o noua locuinta si realizeaza, in momentul in care incearca sa il convinga pe un barbat in varsta sa le vanda ceva, cat sunt de diferiti. Al unei muncitoare agricole care se imprieteneste cu o tanara avocata. Aceasta din urma se vede nevoita sa animeze ateliere de asistenta juridica pentru adulti, de doua ori pe saptamana, la patru ore distanta de domiciliul sau.

Primul segment are avocat Laura Dern se întoarce la birou după o … umm … “întâlnire de prânz lung”. În așteptare pentru ea este clientul ei interpretat de Jared Harris (“Mad Men”). Frustrare dintre cele două este palpabil. Lucrurile iau o întorsătură în rău ca șerifului numește Dern la scena in care Harris a luat un ostatic sub amenințarea armei. Chestiunile expuse aici includ lipsa de respect pentru un avocat de sex feminin, viața ei personală nesatisfăcătoare, și într-un fel încrederea pe care se poate întâmpla în vremuri de disperare.

În poveste următoare, vom urmări pe Michelle Williams și soțul ei, James LeGros așa cum se întâlnesc cu un vecin în vârstă singur (Rene Auberjonis) și oferta de a cumpăra unele blocuri de calcar care au fost așezat pe proprietatea sa de zeci de ani. Subtilitatea conversației întruchipează respectul care lipsesc și puterea caracterului doamnei Williams.


Trailer Certain Women