Cerere de prietenie – Friend Request (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Verhoeven
Actori: Alycia Debnam-Carey, William Moseley, Connor Paolo
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Cerere de prietenie – Friend Request


Review Cerere de prietenie – Friend Request

Groază bazate pe Cyber ​​a devenit destul de popular un subgen în ultimii doi ani. 2015 a lui fiind celălalt fără prieteni exemplul pe care vine în minte. Cererea este prieten regia lui Simon Verhoeven (nici o legătură cu Robocop regizorului Paul). Si este prima caracteristică ca regizor, care nu este o comedie, și în limba engleză.

Laura (Alycia Debnam-Carey) este un student de popular, care este foarte activ pe social media. Care include contul ei de Facebook (în valoare totală de peste 800 de prieteni). Ea apoi primește o cerere de prietenie de la Marina Mills (Liesl Ahlers) un coleg de ea abia stie cine nu are prieteni pe Facebook. Din milă ea acceptă cererea. După ce a fost messaged în mod constant de către Marina ea decide să mintă să ieși de ziua ei pentru a se evita ei. Cu toate acestea fotografii de seara se încheie pe Facebook și la scurt timp dupa Marina ataca Laura la școală înainte de a filma ea însăși comite suicid. Care este postat peste tot Facebook. În urma sinuciderii Laura si prietenii ei vin sub atac din partea unei forțe demonice, care pare să fie Marina afară de răzbunare.

Solicitare prieten este o caracteristică de groază plăcut surprinzătoare, care este bine a acționat de ansamblul. Dialogul dintre personaje este destul de natural și creează un sentiment de camaraderie între Laura și grupul ei de prietenie în scenele de deschidere ale filmului. Temele majore în ceea ce privește dependența noastră de social media și modul în care platformele pot gestiona și manipula viețile noastre sunt destul de ingenios pus în scenă pentru cea mai mare parte.