Sectiunea site-ului pentru Cerere de Filme si Seriale


In cazul in care un film sau serial nu mai are surse video. Ori nu merg ori au fost sterse din cauza cererilor de DMCA din partea producatorilor. Va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu numele filmului si in cel mai scurt timp posibil vom pune surse video noi!

Tot aici puteti Cerere de Filme si Seriale de orice fel, din orice an sau orice gen.


Formular contact:


Pentru a ne contacta puteti folosii si direct emailul
[email protected]


Film este termenul utilizat pentru desemnarea, în accepțiune mai largă. A produsului final al artei și industriei cinematografice. Arta și industria cinematografică în vorbirea curentă sunt cunoscute sub denumirea de cinematografie. La rândul ei industria cinematografică se împarte în două sectoare distincte. Producția de film și difuzarea lor în săli de cinematograf sau televiziuni, blu-ray, DVD-uri sau descărcându-l de pe internet.

Un pasionat de film, care merge la cinematograf frecvent se numește „cinefil”. Iar valoarea filmului este stabilită de criticul de film, cu ocazia apariției producției de film sau în cazul prezentării lui la diferite festivaluri de film. Festivalurile de film sunt manifestări consacrate, unde jurii formate din cineaști și critici de prestigiu ai cinematografiilor mondiale. După niște criterii stricte premiază producțiile de film ale cinematografiilor naționale participante. La astfel de manifestații cinematografice a participat și participă și cinematografia românească, obținând premii importante pentru filmul românesc.