Cenuşăreasa – Cinderella (1950) DUBLAT Online

Regia: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson
Actori: Verna Felton, Eleanor Audley, James MacDonald, Luis Van Rooten, Ilene Woods, William Phipps
Anul: 1950
Gen: Dublate, Fantezie, Familie, Animatie
Durata: 74 minute
IMDB: 7.3/10 din 38157 voturi

loading...

După câțiva ani de truda in atelierele-și lor, chiar mai mulți ani de visare, înainte de care-Walt Disney și roi lui de ajutoare mici au adus în cele din urmă la ecranul the-desene animate toate “Cenuşăreasa”, care domnul Disney odată forescast ca sa bucătar-d “opera. Și un evaluator cu sufletul la gură a efortului, care a ajuns la Mayfair ieri, este rapid să admită că, prin nici un bucătar-d’oeuvre, este bine în valoare de dragostea și munca petrecut. Ca Fairy Nasa pune “Chiar si miracole dura un timp litttle.”

Pentru domnul Disney și meșteșugari sai au stropit strălucit pe ecran o animație plina floare și flori de veșnic populare basm. Ei au spus fabula familiar de frumoasa servitoare spălător care devine adorat de Făt-Frumos din punct de vedere poveste-carte extravagante, de potrivire romantismul a fabulei cu imagini romantice lushly. Și în special au inventat un întreg set de caractere minore pentru a suplimenta povestea și să dea filmului farmecul cea mai notabilă.

Pentru a fi sigur, creatorii de imagine au aplecat mai degrabă puternic spre un stil plin de farmec de ilustrare în vânzarea cu amănuntul convențional dragoste și spre acesta, mai estetic poate lua un anumit grad de infracțiuni. Din stilouri și paintpots domnului Disney și băieții lui au apărut un trio de interpreți stele care ar putea fi personaje din benzile desenate. Frumoasa Cenușăreasa are o față voluptuoasă și formă nu mai vorbim de o dispoziție pentru a dornici de a compara cu Al Capp lui Daisy Mae. Făt-Frumos se aseamănă L’il Abner într-un costum de soldat Student Prince, in “Cenuşăreasa”, iar mama vitregă Răul este complet personajul feminin stoc comic-strip. În consecință, situația în care acestea sunt implicate reciproc au constrângere și imobilitatea episoade-panou exprimat. Când domnul Disney încearcă să le facă se comporte ca ființe umane, sunt banal.