Cenuşăreasa 3 – Cinderella 3 (2007) DUBLAT Online

Regia: Frank Nissen
Actori: Tami Tappan Damiano, Tress MacNeille, Jeff Bennett, Rob Paulsen, Frank Welker
Anul: 2007
Gen: Animatie, Familie, Fantezie, Dublate
Durata: 70 minute
IMDB: 6.0

loading...

La conacul Tremaine, surori vitrege Cenuşăreasa 3 Anastasia și Drizella fac amar treburile vechi Cenusareasa. Anastasia rătăcește off pentru a evita munca și dă peste un picnic organizat de Cenusareasa, Făt-Frumos și Fairy Nasa pentru a sărbători Cenusareasa si de un an aniversarea Prințului. În cazul în care Fairy Nasa picături bagheta ei, Anastasia este nevoie, și în lupta care a urmat Anastasia transformă accidental Fairy Nasa cu pietre. Anastasia fuge scena, luând bagheta cu sora și mama ei.

Lady Tremaine folosește bagheta pentru a merge înapoi în timp cu fiicele ei la ziua Marelui Duce montat pantoful de sticlă pe Cenusareasa. Ea folosește bagheta pentru a extinde papucul, astfel încât se poate potrivi Anastasia, și Marele Duce declară ea trebuie să fie fata Făt-Frumos este în căutarea pentru. Cenusareasa ajunge pe scena prea târziu, și Lady Tremaine sparge alte papuci Cenusareasa lui, distrugând doar o dovadă că ea a fost cea care a dansat cu Făt-Frumos. Cenusareasa ceasuri Lady Tremaine și surori vitrege ei se lasă timp de palatul, și apoi decide să le urmeze cu Jaq și Gus.

Fermecător susține Anastasia nu a fost fata a dansat cu cel mult balonul, dar Lady Tremaine folosește bagheta de a modifica memoria lui, și el o acceptă ca mireasa lui. JAQ și Gus aceasta de departe și să informeze Cenusareasa care Lady Tremaine are bagheta. Cenusareasa prezintă ca o servitoare pentru a intra în camera de Tremaines, dar ea este reperat de Lady Tremaine și capturat de gardienii palatului ca un intrus. Cenuşăreasa 3 atinge pentru scurt timp mâna Frumos și el începe să o recunoască, dar ordinele Lady Tremaine Cenusareasa pus pe nava următoare din regat. Șoarecii găsi Fermecător și să explice întreaga poveste să-l, și el plimbari pe la intercepta nava așa cum părăsească portul. Fermecător cuprinde Cenusareasa si adevăratele amintiri reveni. El o roagă să se căsătorească cu el, și ea acceptă.