Centurion (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Neil Marshall
Actori: Olga Kurylenko, Michael Fassbender, Axelle Carolyn, Ryan Atkinson, Jake Maskall
Anul: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Centurion

Britania, anul 117 î.e.n. Quintus Dias, singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe frontiera romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a noua comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picții vor fi șterși de pe fața pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi și el anihilat și ucis.
Imperiul Roman se întinde de la Egypt până la Spania și în Est chiar până la Marea Neagră.

Dar, în nordul Britaniei, popoarele se luptă să oprească atacurile sângeroase ale picților,care le fac existența imposibilă. Quintus Dias (Fassbender), singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe Frontiera Romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a IX-a comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picții vor fi șterși de pe fața pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi și el anihilat și ucis.

Dar când Legiunea este prinsă într-o ambuscadă fără șansă de scăpare și generalul Virilius este luat prizonier. Singura șansă a lui Quintus Dias este să protejeze ce a mai rămas din armată, de războinicii picți. Îndurând drumul greu, condițiile proaste și atacurile picților conduși de răzbunătoarea Etain (Kurylenko), Dias se luptă să-l salveze pe Virilius și să ajungă în siguranță înapoi pe Frontiera Romană.


Trailer Centurion