Cei rămași – The Leftovers (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Damon Lindelof, Tom Perrotta
Actori: Michael Gaston, Margaret Qualley, Liv Tyler, Justin Theroux, Emily Meade, Amy Brenneman
Anul: 2014
Gen: Drama, Fantezie, Mister, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Leftovers SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

The Leftovers SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Cei rămași – The Leftovers

Au trecut trei ani de la o zi de 14 octombrie când 140 de milioane de oameni din întreaga lume au dispărut ca prin minune. Este Răpirea biblică? Vine sfârșitul lumii? Nimeni nu știe nimic, dar evenimentul supranatural are consecințe vizibile asupra întregii lumi. Într-o suburbie a New York-ului, polițistul Kevin Garvey (Justin Theroux) face tot posibilul să mențină măcar o aparență de normalitate în comunitatea traumatizată. Familia lui Kevin s-a destrămat în urma Răpirii: soția lui Laurie este acum membră a Vinovaților Rămași, un cult ai cărui membri au făcut un jurământ al tăcerii.

Fiul său a renunțat la colegiu pentru a deveni discipol al unui profet dubios, supranumit Sfântul Wayne. Numai fiica sa adolescentă, Jill, a rămas acasă, dar relația lor nu mai este deloc așa cum a fost înainte de acel 14 octombrie. Kevin vrea să fie alături de ea, dar este distras și de Nora, o femeie care și-a pierdut întreaga familie în Răpire și acum face eforturi să-și reconstruiască viața.


Trailer Cei rămași – The Leftovers


Review Cei rămași – The Leftovers

Serialul HBO The Leftovers/Cei rămași prezintă povestea oamenilor care au rămas pe Pământ după „Plecare”. Când nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii și șeful poliției, încearcă să mențină o stare de normalitate în jurul său.

Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o dramă care se concentrează pe un oraș de provincie. Ale cărui idei preconcepute sunt spulberate în urma unui eveniment global numit „Plecarea”. Bazat pe bestsellerul scris de Tom Perrotta (co-creator și producător executiv) în 2011, serialul spune povestea locuitorilor orașului fictiv Mapleton. Poveste ce începe la trei ani de la ziua fatidică de 14 octombrie în care 140 de milioane de oameni – 2% din populația lumii – au dispărut fără urmă.

Văzut în primul rând din perspectiva șerifului Kevin Garvey (Justin Theroux), serialul arată modul în care oamenii obișnuiți reacționează la evenimente inexplicabile. Cum pot fi unite sau distruse familii și comunități. Si dezvăluie modul în care o calamitate fără precedent poate transforma credința oamenilor în cinism, paranoia, nebunie sau fanatism. Amplasat într-o mică suburbie din New York, serialul îl prezintă – aşadar – pe Kevin Garvey (Justin Theroux). Un tată a doi copii și șeful poliției, care încearcă să mențină o stare de normalitate atunci când nimic nu mai are sens. Povestea începe la 3 ani după „Plecare”.