Cei patru fantastici – Fantastic Four (2015) film online subtitrat

Regia: Josh Trank
Scenariu: Simon Kinberg, Jeremy Slater
Actori: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 4.0

loading...

Prieteni Reed Richards (Miles Teller) și Ben Grimm (Jamie Bell) au lucrat împreună la un teleporter prototip din copilărie lor, în cele din urmă atrage atenția profesorul Franklin Storm (Reg E. Cathey), director al Fundației Baxter, un sponsorizate de guvern Institutul de Cercetare pentru tinerii supradotați. Reed este recrutat pentru a li se alăture și ajutor copiilor Storm lui, om de știință Sue Storm (Kate Mara) și tehnician Johnny Storm (Michael B. Jordan), in Cei patru fantastici, în completarea unui “Poarta Quantum” proiectat de protejatul aflata in deriva Storm, Victor von Doom (Toby Kebbell), care este de acord să ajute begrudgingly cauza sentimentelor sale fără contrapartidă pentru Sue.

Experimentul este de succes, și supraveghetor facilității, Dr. Allen (Tim Blake Nelson), asamblează un grup de astronauti să se aventureze într-o dimensiune paralelă cunoscut sub numele de “Planeta Zero” in Cei patru fantastici. Dezamăgit la a fi refuzat șansa de a se alătura expediției, Reed, Johnny, iar Victor recruta Ben pentru a le ajuta să dispună Poarta Quantum și lanseze într-o călătorie nesancționat la Planet Zero, care învață este o lume plină de substanțe altă lume. Victor încearcă să colecteze un eșantion de substanțe, cauzand întreaga structură sunt în să se prăbușească și sol pentru a erupe cu o substanță lavă ca verde. Reed, Johnny, și Ben a reveni la serviciu de transfer de la fel de Sue le aduce înapoi pe Pământ. Victor este lăsat în urmă după ce cade în peisajul colaps. Mașină explodează, modificarea Reed, Sue, Johnny, și Ben la nivel molecular-genetice, care să le ofere condiții de super-umane și abilități dincolo de controlul lor. Ele sunt apoi plasate în arest guvern și naștere să fie studiate și au condiții și abilitățile lor testate. Blamarea se pentru accident, Reed scapă facilitatea și devine un fugar în timp ce încearcă cu disperare să găsească un leac.

Un an mai târziu, Cei patru fantastici, Reed este situat în America Centrală de Sue și capturat de Ben, care a devenit un activ militar, împreună cu Johnny și Sue. Johnny și Sue au fost dotate cu costume de specialitate, dintre care unul Reed primește mai târziu, concepute pentru a ține pasul cu condițiile și abilitățile lor și pentru a le ajuta să se stabilizeze, controlul, și conțin abilitățile lor. Reed este adus la Spațiul 57, în cazul în care Dr. Allen l recruți pentru a deschide un alt portal de Planet Zero, în schimbul pentru a da Reed resursele necesare pentru a găsi un leac. Ajungând în Planet Zero, Cei patru fantastici, exploratorii Dr. Allen găsi Victor, care a fost fuzionat cu spațial lui și poate controla acum elementele, precum și ca având abilități telekinetice, și să-l aducă înapoi pe Pământ. Motivat nebun de experiența și crezând rasa umană trebuie să fie distruse, astfel el poate reconstrui Planet Zero în imaginea lui, Victor scapă, omorând oameni de știință și soldați în baza inclusiv Dr. Allen si profesorul Storm. Victor se întoarce la Planet Zero folosind Poarta Quantum, cu Ben, Johnny, Reed, și Sue în urmărirea din Cei patru fantastici.