Cei ce veghează – Watchmen (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Mister, SF
Scenariu: David Hayter, Alex Tse
IMDB Rating: 7,6
Regizor(i): Zack Snyder
Actori: Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino

loading...

După descoperirea “The Dark Knight”, aici este “Cei ce veghează”, un alt exercițiu îndrăzneț în eliberarea film Cei ce veghează cu supereroi. Este un film Cei ce veghează visceral convingătoare – sunet, imagini și caractere combinate într-o experiență vizuală hotărît ciudat că evocă senzația de un roman grafic. Se pare perceput din interior prin puterea sa ca o fabulă; simțim că nu este interesat de un complot atât de mult ca cu dilema de funcționare într-o speranță lume pierde.

Că lumea este America in 1985, cu Richard Nixon la Casa Albă și multe alte detalii ciudate, deși acest lucru Americii ocupă un univers paralel în care super-eroi și luptători mascați funcționează. Filmul Cei ce veghează se confruntă un paradox care a fost mereu acolo, în cărți de benzi desenate: Eroii sunt doar un om. Ele pot fi într-un singur loc la un moment dat (cu o posibilă excepție trebuie remarcat mai târziu). Deși un super-erou este capabil să se ocupe de o situație periculoasă, lumea are nenumărate situații periculoase, și super resursele sunt întinse prea subțire. Confruntându-se cu activitate super-erou anarhia de aplicare a legii, Nixon a scos în afara legii, destul de probabil o acțiune rezonabil. Acum uciderea justițiarul enigmatic comediantul (Jeffrey Dean Morgan) a adus din nou împreună Watchmen. Care ar putea fi în următorii să moară?

Dr. Manhattan (Billy Crudup), singurul cu superputeri, în sensul literal, trăiește în afara timpului normal și spațiu, forțele universului părând să bobina sub pielea lui. Ozymandias (Matthew Goode) este mai destept om din lume. Nite Owl (Patrick Wilson) este un om izolat din viața de stăpânirea lui de tehnologie. Rorshach (Jackie Earle Haley) este un om care găsește sensul în modele care pot exista numai în mintea lui. Și Silk Spectre II (Malin Akerman), locuieste cu una dintre provocările cele mai cunoscute omului, de viață de până la părinții ei, în acest caz, original Silk Spectre (Carla Gugino). Dr. Manhattan este atât de iubitul ei și un tată distant trăiesc într-o lume a sa.

Aceste personaje sunt învăluită în dulapuri tradiționale de benzi desenate de carte – pelerine, cizme, mănuși, curele, măști, recuzită, nimic pentru a le unul dintre un fel face. Masca pânză Rorshach lui, cu plansele sale la nesfârșit schimbare, este una dintre măștile supereroi cele mai interesante vreodată, întotdeauna în continuă mișcare, ca un inel starea de spirit a id. Dr. Manhattan este conținută într-un corp musculos, gol albastru falnic; el a fost afectat de unul dintre aceste experimente secrete obligatorii luat-o razna. Nu contează detaliile; ceea ce contează este că el există, eventual, la un nivel cuantic, la care particulele par scutite de limitările obișnuite ale spațiului și timpului. Dacă pare puțin probabil ca materialele cuantice ar putea asambla într-un corp fizic tangibil, pentru a nu vă faceți griji. Totul este făcut din particule cuantice, la urma urmei. Sunt multe nu știm despre ele, inclusiv modul în care acestea constituie Dr. Manhattan, astfel încât filmul este vag despre realitate sa precise. Am fost de gând să spun Silk Spectre II nu are plângeri, dar de fapt ea nu.