Cei 8 odioşi – The Hateful Eight (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Quentin Tarantino
Scenariu: Quentin Tarantino
Actori: Walton Goggins, Tim Roth, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh
Anul: 2015
Gen: Western
IMDB: 8.8

In The Hateful Eight, la şase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept “Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue. Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului. Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery. Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob (Bichir), cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray (Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers (Dern). Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă deloc la Red Rock in filmul The Hateful Eight.

Genial și fără milă Quentin Tarantino ne oferă acum un vast epic american stabilit în mare parte într-o singură cameră din The Hateful Eight. De fapt, diferitele secțiuni și colturile care start cameră să se simtă la fel de îndepărtată ca orașe sau deserturi. La un moment dat, un personaj sugereaza împărțind acest spațiu pentru a reprezenta Unionist de Nord și Confederate Sud, și nu e prea mult de o intindere să-și imagineze, deși amoralism brutal alunecos de unul și de toate este astfel încât partiție tribal-loialitate nu a fost niciodată de gând să muncă.

Tarantino a creat un alt film The Hateful Eight extraordinar de elegant și inteligent, The Hateful Eight, o iacobin western, intim dar într-un fel ciudat colosal, încă o dată eliberarea lui proprie fel de oxid de azot nebun-funny-violent nesănătoasă în sala de cinema pentru noi toți să inhaleze. Mai mult decât atât, Tarantino face acum o stea serios de Walton Goggins, oferind o performanță hilar ca profund încredere Chris Mannix, Soi-disant Sheriff ales al Red Rock, Wyoming. Și Ennio Morricone a compus un scor care este la fel de sinuos și ușor de reținut ca tot ce a scris: o temă cu o rulare tensionată și sumbru, cu răceală cranking pana tensiunea din filmul The Hateful Eight.

loading...

Romancierul Booker-a câștigat Marlon James are în acest an a fost numit “Tarantinoesque” și ceea ce face este agresiv Opt vă reamintesc că această comparație nu este doar despre violenta sau energia: este vorba despre scris. Tarantino este doar un scriitor film superlativ, lăudați în scenele de dialog prelungite pentru care alte cineaștii nu au atenția-span, în scene unapologetically descris ca fiind “The Hateful Eight”. Scrierile sale oferă linie-de-linie plăcere și de impact și el este, de asemenea un maestru de îndrăzneală structurale, cu unele flashback-Derulări superbe și POV-schimburi.

Setarea este nevindecată Vestul Sălbatic după Războiul Civil in The Hateful Eight: un teren de iarnă rece și muntos. Kurt Russell joacă bewhiskered John Ruth, un vanator de recompense, care este într-o etapă-antrenor tras de o echipă de șase cai, efectuarea unui deținut peste țară dificilă în viscol adunare în orașul Red Rock. Aceasta este cu înverșunare nepocăiți penal Daisy Domergue, jucat de Jennifer Jason Leigh. Pe drum, se confruntă un alt vânător de recompense: Major Marquis Warren, un veteran Unionist cu un record nefericit război, dar mândru de a avea o dată a primit o scrisoare de personal de la Abraham Lincoln, un document el continuă persoana sa, în orice moment. Warren are un cuplu de-cadavre penale care are nevoie pentru a încasa la Red Rock. El este jucat de Samuel L Jackson și acest lucru este un alt spectacol glorios de benzi desenate de la Jackson: strălucitoare de ochi, de oțel de voință, răzbunător de mod; prezența sa este la fel de puternic ca o pepită de sodiu. Lingușitor bun ol ‘băiatul Chris Mannix de asemenea, face un aspect.

Vremea se înrăutățește in The Hateful Eightși ei găsesc nevoie de o escală la o Roadhouse numit de galanterie Minnie lui; Aici ei se confrunta îmbătrânire General de Sud Sandy Smithers (Bruce Dern) singuratic taciturn Joe Cage (Michael Madsen), și un englez insinuatingly charmless numit Oswaldo Mowbray (Tim Roth). Cumva, aceste străini nemilos vor trebui să facă cele mai bune lucruri, până când reușește rutiere. Dar sunt aceste persoane străini unul de altul? De ce există o fasole jeleu pe podea? Este altceva se întâmplă?