Cei 6 super eroi – Big Hero 6 (2014) DUBLAT online

Gen: Actiune, Animatie, Aventura, Dublate
Producator(i): Jordan Roberts, Daniel Gerson
IMDB: 7.9
Regia: Don Hall, Chris Williams
Actori: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung, Daniel Henney

loading...

Cu „Big Hero 6,” un obscur Marvel Comics titlu oferă divizie Toon suficient doar materii prime șoarecele de casă a asambla propria franciza super-erou, care joaca milioane de roboti – inclusiv o, o asistenta medicala virtuala balon burta numit Baymax, pe care le veți nu uita niciodata. Co-directori Don Hall și Chris Williams imprumuta numele de caractere și câteva detalii cheie din sursa lor de celuloză, dar altfel reuși în a pune un Disney rotire bine pe lucruri, oferind personalitati atragatoare, luminoase de animație, plin de viață, lecții de viață pozitive și ceea ce arata ca un record mondial pentru suma mare de îmbrățișarea prezentate într-un film cu supereroi. Mai masculin-oblice decat „Frozen”, rezultatul relativ șold ar trebui să facă afaceri de mare pentru Disney, în special în teritoriile asiatice, cu posibilitati de extindere ușor de filme suplimentare, benzi desenate sau un serial TV.

Situat într-o, oraș hibrid futurist frumos prestate numit San Fransokyo – care combină caracteristicile familiare NORCAL, cum ar fi dealuri abrupte, Golden Gate Bridge și golful, cu zgârie-nori, semne de neon și înflorește arhitecturale caracteristic japoneze – „Big Hero 6” sintetizează american și sensibilitățile culturale din Asia peste bord. Afiseaza o dragoste specială pentru robotica japoneză, scenaristii Robert L. Baird, Daniel Gerson și Iordania Roberts integra elemente de manga, anime și science-fiction în foarte tesatura proiectului animat-calculator, dar, de asemenea cedeze la aceleași capcane cu care se confruntă atât de mulți alte poze super-erou: anume, după stabilirea povestea origine proaspăt și relatable, filmul devine împotmolit cu sistemele de putere-e foame un personaj negativ relativ generic lui.

Totusi, e destul e nou si diferit despre „Big Hero 6” pentru a obține incantati, mai ales pentru cei încă prea tânăr pentru mai intensă tarif live-action Marvel. Un cuplu de decenii în urmă, Disney a ieșit din drum să-și diversifice gama sa prințesă, cu personaje, cum ar fi Mulan și Pocahontas în povești cultural specifice menite să reflecte trecutul lor unice. „Big Hero 6” pare minunat de culoare-orb prin comparație, centrarea pe un avans japonez-american, în vârstă de 14 de ani, Hiro Hamada (exprimat cu entuziasm contagios de Ryan Potter), într-un rol care ar fi putut la un caracter de orice rasă sau sex.