Cealaltă femeie – The Other Woman (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Romantic
Producator(i): Melissa Stack
IMDB: 6.0
Regia: Nick Cassavetes
Actori: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau

loading...

Nick Cassavetes nu a făcut exact numele său cu revolte râde. Fiul lui John Cassavetes, el probabil cel mai bine cunoscut pentru regia unor astfel de melodrame weepy ca masiv de succes “The Notebook” (2004), precum și “Viață pentru sora mea” (2009), în care adorabil Abigail Breslin caută emanciparea de la părinții ei, astfel ea nu mai trebuie să vă păstra sora ei-leucemie lovit în viață. (Adu tesuturi.) Deci, este surprinzător faptul că “Cealaltă femeie” este într-adevăr la fel de amuzant ca este, cel puțin, în spurts sporadice. Cameron Diaz si Leslie Mann se bucură de unele chimie Sparky ca amanta și soția care descoperă că sunt amândoi în dragoste cu același bărbat. Problema este, Cassavetes de lucru dintr-un scenariu de Melissa K. stiva-veers salbatic intre avertisment, răzbunare comedie, raunchfest vulgar și drama emanciparea femeii. Trio sa din femei nedreptățit banding împreună și caută răscumpărare frecvent amintește “primul Nevestele Club”, care a fost în mod similar inegală în zingy de unul-garnituri și puncte de complot inventate.

Dar “Cealaltă femeie” este o reminiscență a unui alt film care a avut loc, de asemenea, sa iasa in 1996: a făcut-pentru-TV adevărat poveste “fidelitate”, cu Jack Wagner ca un rogue romantic al unui pilot de avion care a căsătorit cu trei femei diferite în trei orașe diferite. (Vă rugăm să nu mă întreba de ce-mi amintesc acest lucru.) Și CAD în cauză în “The Other Woman”, jucat de bucată daneză Nikolaj Coster-Waldau, se întâmplă să uite distractingly ca o versiune mai tânără a lui Wagner cu blonda cu părul, Caracteristici cu ochi albaștri și slick, purtare obraznic.

În teorie, bucuria de a privi acest tip de film vine de la a vedea un astfel de operator de neted agita ca schemele sale sunt revelate și distruse. Și pentru un timp, Diaz și Mann face pentru un cuplu ciudat simpatic calitate de co-conspiratori-două femei care nu ar putea fi mai diferite ciocniri și conectarea în care acestea se unesc pentru o cauză comună. Îndoieli și deciziile lor vin din locuri cunoscute. Dar apoi există un al treilea femeie, jucat de costume de baie Sports Illustrated supermodel Kate Upton, a căror introducere aruncă, din păcate, tot filmul în traznita teritoriul, de prost gust.