Căţeii lui Moş Crăciun 2 (2012) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie
Producator(i): Philip Fracassi, Anna McRoberts
IMDB: 5.0
Regia: Robert Vince
Actori: Cheryl Ladd, Danny Woodburn, Kaitlyn Maher

Se pare că Sky Movies a primit o reducere vrac vorbească filme câini recent au difuzat trei filme în ultimele două săptămâni. Din păcate, noi este mult prea devreme pentru a fi vizionarea unui film de Căţeii lui Moş Crăciun 2, chiar și unul ca derizoriu ca Santa Paws 2. regizat și co-scris de a vorbi animal extraordinar, Robert Vince, acest lucru ar putea fi chiar mai enervant decât teribil filmul Treasure Buddies. În acest film festiv puii Mos Craciun, Mos Craciun Paws recent gunoi “, intra in zgarieturi atunci cand smuci o plimbare cu doamna Claus la Pineville, un oraș american care pastreaza spiritul Crăciunului pe tot parcursul anului. Din păcate, unul dintre puii acordă greșeală o dorință care amenință să distrugă sărbătorile de locuitorii orașului de Pineville.

loading...

În ciuda oferind în titlul filmului Căţeii lui Moş Crăciun 2 posse catelus sunt frecvent marginalizate de antichități de doamna Claus (Cheryl Ladd) și două brats mici precoce care au pierdut recent mama lor. Nu că este orice mare pierdere ca Santa puii sunt destul de enervant și nu numai aceste idiotilor blană vorbi, dar cântă, de asemenea. Toate numerele muzicale sunt cloying și chinuitor în special atunci când atât de puțini dintre interpreți poate cânta de fapt.

În urma în pawprints de, “prieteni” cu patru picioare mult-iubit Disney vine o nouă gunoi de Retriever mișel: Hope, Caritate, Jingle, și nobil – aka Mos Craciun PNA. În această aventură festiv, de scallywags blană ajuta doamna Claus (fostul Charlie Angel Cheryl Ladd) în munca ei, acordarea dorințele cu un cristal magic. Dar atunci când cineva dorește să se încheie de Crăciun pentru totdeauna, este de până la puii pentru a preveni spirit festiv din lume de la alunecarea departe pentru totdeauna. Divertisment de familie nu vine mai drăguț in Căţeii lui Moş Crăciun 2.

În urma în pawprints de originale “amici” cu patru picioare vine o nouă gunoi de Retriever mișel: Hope, Caritate, Jingle, și nobil – aka Mos Craciun PNA. În acest aventuri festive, de scallywags blană ajuta doamna Claus (fostul Charlie Angel Cheryl Ladd) în munca ei, acordarea dorințele cu un cristal magic. Dar atunci când cineva dorește să se încheie de Crăciun pentru totdeauna, este de până la puii pentru a preveni spirit festiv din lume de la alunecarea departe pentru totdeauna.