Cat Run 2 (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Comedie
Scenariu: Andrew Manson, Matt Manson
IMDB: 4.3
Regizor(i): John Stockwell
Actori: Scott Mechlowicz, Alphonso McAuley, Winter Ave Zoli

Două surori in Cat Run 2, assassin Tatiana (Winter Ave Zoli) și Mina (Maria Rogers) deghizat în calitate de lucrători de sex ruși ajung în New Orleans de lucru în conformitate cu Cordray (Dan Bilzerian) într-un club de striptease. Perechea sunt angajați de noi militari pentru o “parte de sex”, în cazul în care se infiltreze baza și să încerce să fure secretele militare prin stocarea într-o unitate USB. După un masacru Mina este ucis și Tatiana evadează, în timp Wilson (Thomas Tah Hyde III), unul dintre soldați răniți. Înapoi în New York City de două detectivi particulari, Anthony (Scott Mechlowicz) și Julian (Alphonso McAuley), încercarea de a începe un restaurant înainte de a fi selectat pentru a participa la un concurs de gătit în New Orleans.

loading...

Familia lui Julian se află în New Orleans din Cat Run 2, unde perechea găsi ședere până la concurs. Wilson, care este verii lui Julian se întoarce acasă cu pierderi de memorie. Perechea decide să investigheze și descoperă un secret militar care implică crearea de supersoldiers. Cei doi urmează scorul la club de strip Cordray lui și l-au interogat. Ei descoperă morgă locuințe corpului Mina. După o întâlnire strânsă cu Tatiana care se întoarce pentru USB conduce revenirea pereche de origine New Orleans. Contacte Tatiana handler ei, Dragnovic (Lawrence P. Beron), doar pentru a găsi informații în USB incomplete. Ea se întoarce la clubul Cordray și îl omoară pentru trădarea lui. În timp ce vânat de asasini Julian descoperă prietenul său din copilărie Simone (Brittany S. Hall) are un profesor cu cunoștințe în ceea ce privește conspirație. Ele sunt evacuate pe la locația Wollcroft (Vanessa Branch), partenerul Dragnovic lui. Anthony, Julian și Simone ajunge la conacul în care se află Wollcroft și Anthony mărturisește lui Tatiana cunoștințele sale de trecutul ei ceea ce a dus o legătură între cele două. Wollcroft face o afacere separată cu guvernul chinez care implică exoskeletons acționate trădează Dragnovic și uciderea lui. Wollcroft acum într-o exoschelet alimentat luptă Tatiana care încearcă să răzbune moartea Dragnovic. În ciuda accesoriu costum de, Wollcroft este outmatched și ucis de Tatiana.

Anthony și Julian câștiga concursul de gătit și revine la New York City. Tatiana intră în secret lui Anthony acasă o noapte și cei doi fac sex in filmul Cat Run 2.