Casa magicianului – The House of Magic (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): James Flynn , Dominic Paris
IMDB: 6.3
Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Actori: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Casa magicianului – The House of Magic

Thunder, o pisicuță abandonată, se adăpostește de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ți-o poți imagina! Aceasta îi aparține unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârșit și-a găsit un cămin alături de el și ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder și restul “familiei” trebuie să ia măsuri.

Este cea mai tare animatie din ultimii ani iar 3D-ul este fabulos…o super poveste pt copilasi si pt adulti cu multe invataminte cu o pisica eroina principala…un film care nu trebuie ratat.Am fost uimit de 3D-ul extrem de reusit, nu doar efectele cat si intregul film este realizat impecabil, sincer nu am vazut un film de animatie 3D mai reusit…si am vazut cam tot ce exista in materie…

În prea multe feluri, industria de animație de la Hollywood a distrus piața pentru toți ceilalți. Disney și Pixar conduc un pachet – DreamWorks, Fox, Sony – care au resurse considerabile la dispoziția lor: ei își pot permite cu ușurință să angajeze cele mai bune talente și bombardează întreaga lume, cu adorabil cravată în marfa, chiar și în cazul în care filmele sunt care produc nu sunt deosebit de bune. Este o adevărată rușine, pentru că aceasta înseamnă că, eforturile de semi-independente mai mici, cum ar fi House Of Magic – o cu totul fermecător co-producție franceză – ar putea cădea prea ușor de la marginea drumului.


Trailer Casa magicianului – The House of Magic