Casa intunecata – Dark Touch (2013) film online subtitrat

Regia: Marina de Van
Actori: Catherine Walker, Padraic Delaney, Olga Wehrly, Art Parkinson, Richard Dormer
Anul: 2013
Gen: Groaza
Durata: 90 minute
IMDB: 4.9/10

loading...

Marca de un film de groază Casa intunecata, bun este atunci când există mai multe întâmplă decât ceea ce este la suprafață. Când un film este onDark imagine Touch mai multe niveluri complexe, vă permite privitorul de mers pe jos, cu mai multe să se gândească decât dacă este sau nu le-a plăcut filmul. Închis Touch este un astfel de film de. Este un film psihologic deranjant care are nu atât de subtil pe tema abuzurilor asupra copiilor în chip de un film de groază. Director Marina de Van este, evident pasionat de subiectul ca ea țese în povestea.

Filmul Casa intunecata stabilit într-un oraș mic din Irlanda, se concentrează asupra varsta de unsprezece ani Niamh jucat cu maiestrie de talentat Missy Keating, ca urmăm un eveniment tragic care lasă părinții și fratele mai mic a murit în circumstanțe misterioase. Poliția locală crede crimele să fie opera unei bande de vandali, dar pe interogatoriu Niamh, ea susține casa ucis familia ei. Poliția nu cred povestea ei, atribuind-o trauma si socul. Acum un orfan, tineri Niamh este luată de către vecinii bine intenționate, sub supravegherea lucrătorilor sociali și de poliție. Niamh nu este de adaptare bine cu familia frumos ca evenimente misterioase începe să se manifeste în jurul ei, a condus la o concluzie terifiantă.

Imagine întunecată Touch 3Dark Touch este un film Casa intunecata, foarte bine făcut pentru a fi sigur, de la partea de sus pe jos la partea de jos. Totul pare a fi tragere la toți cilindrii. Scenarist si regizor de Van ne-a dat propria ia pe un film inspirat Carrie. Piesa centrală a filmului se ocupă cu abuz asupra copilului și modul în care aceasta afectează victimele, nu numai fizic, ci emotional, de asemenea. Subiectul tulburătoare nu este furajele obișnuită pentru majoritatea filmelor de groază, făcând inchis Touch neobișnuit de complex.