Casa conspirativa – Safe house (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Espinosa
Actori: Joel Kinnaman, Tracie Thoms, Nora Arnezeder, Daniel Fox, Sam Shepard
Anul: 2012
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 115 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Tobin Frost (Denzel Washington), ex-CIA NOC operative transformat penal internațional. Dobândește un dispozitiv de stocare a datelor de la agentul MI6 rogue Alec Wade (Liam Cunningham). Atacat de o echipă de mercenari conduse de Vargas (Tarife Tarifele). Wade este ucis și Frost este forțat să se predea la consulatul american din Cape Town, Africa de Sud in Casa conspirativa.

Frost din Casa conspirativa – Safe house este transferat într-o casă în condiții de siguranță locale menținută de “menajera” Matt Weston (Ryan Reynolds). Un agent tânăr recent promovat la plictisitoare, low-level detașarea CIA. Weston ceasuri agent veteran Daniel Kiefer (Robert Patrick), în timp ce începe să interogheze Frost prin waterboarding.

Vargas și oamenii lui atace casa în condiții de siguranță, omorând Kiefer și echipa sa. Weston scapă, luând Frost ca taxa sa. Când Weston în contact cu superiorul său, Casa conspirativa. David Barlow (Brendan Gleeson), la sediul CIA din Langley, Virginia, Catherine Linklater (Vera Farmiga). Un alt agent CIA, ordinele Weston să se întindă scăzut și așteaptă instrucțiuni suplimentare.

Weston ascunde cu Frost și solicită iubita lui Ana Moreau (Nora Arnezeder) din Casa conspirativa – Safe house. Un rezident medical francez care nu știe că el lucrează pentru CIA, și îi spune să iasă din casă. Barlow spune mai târziu Weston pentru a merge la Cape Town Stadium pentru a prelua un dispozitiv GPS cu amplasarea unei case din apropiere în condiții de siguranță. El preia GPS la stadion, dar Frost creează o diversiune și scapă prin deghizarea sa ca un polițist in Casa conspirativa.