Cartel Land (2015) film online subtitrat

Regia: Matthew Heineman
Actori: Robert Hetrick
Anul: 2015
Gen: Documentar, Actiune, Drama
IMDB: 7.5

Tăiere înainte și înapoi între apărători de frontieră auto-numit în Arizona și “Cartel Land” grupuri care încearcă să scape din Michoacán de stat a membrilor cartelului Mexic, filmul oferă o, cont fascinant pe-the-sol de oameni care se luptau cu situații care variază de la o provocare la teribil . Nu este pentru cei slabi de inima, uneori pune camere dreptul de ea mijlocul de bătălii arma, pentru un rezultat care este extrem de dramatic, chiar dacă, de asemenea, lasă o serie de întrebări importante păcate fără răspuns.

loading...

Pe fiecare parte a graniței, Heineman se concentrează pe un lider de auto-motivat, acesta poate ascunde punctele forte nu anumite cicatrici psihologice sau defecte de caracter. În Arizona, Tim “om foarte talentat” Foley este un veteran tare a cărui viață grea a contribuit evident la cruciada sa de a apăra SUA de la traficanții de persoane și de droguri. Dupa ce a indurat abuzuri fizice si emotionale de la tatăl său, spune el, el a petrecut ani incercand sa potoli demonii lui cu drogurile si alcoolul. După o criză la adus la punctul de a merge curat, el a primit un loc de muncă și a dus o viață respectabilă până când economia tanked în 2008, după care a vandut toate bunurile sale, se echipat în viteza paramilitare și a pornit să păzească frontiera din Cartel Land.

El și cohortele lui – Cartel Land – deși a început singur, el a câștigat fani – petrece zile și nopți încercând să cursă imigranții ilegali, care au predea autorităților americane. Deși la un moment dat am auzit o știre spunând sărăciei Centrul de Drept de Sud ceea ce privește aceste grupuri, ca parte a unei creșteri recente a extremismului în SUA, echipajul Foley a nu par motivate de venin ideologic sau rasist. Ei par mai mult ca niște copii prea mare care iubesc pentru a pune pe uniforma CAMO, ridica arme și să se joace armata în deșert.