Cartea Junglei – The Jungle Book (1967) DUBLAT Online

Gen: Animatie, Aventura, Familie, Dublate
Scenariu: Larry Clemmons , Ralph Wright
IMDB Rating: 7,6
Regizor(i): Wolfgang Reitherman
Actori: Sterling Holloway, Sebastian Cabot, Phil Harris, Bruce Reitherman

Mowgli, un băiat orfan, se găsește într-un coș în junglele adanci ale India de Bagheera, o panteră neagră care-l duce imediat la un lup mamă care tocmai a avut pui. Ea îl ridică împreună cu propriile ei pui și Mowgli devine curând bine familiarizat cu viata jungla. Cartea Junglei dublat: Mowgli este prezentat zece ani mai târziu, joaca cu fratii sai lupi.
Într-o noapte, când tribul lup află că Shere Khan, un mâncător de om tigru bengalez, a revenit în junglă, își dau seama că Mowgli trebuie luate la „Omul-Satul” pentru propria lui siguranță. Voluntari Bagheera să-l escorteze înapoi. Ei lasă că foarte noapte, dar Mowgli este hotărâtă să rămână în junglă. El și Bagheera odihnă într-un copac pentru noapte, în cazul în care Kaa, un piton foame, încearcă să devoreze Mowgli, dar Bagheera intervine. În dimineața următoare, Cartea Junglei dublat, Mowgli incearca sa adere la patrula elefant condus de colonelul Hathi și soția lui Winifred. Bagheera găsește Mowgli, dar după o luptă decide să plece Mowgli pe cont propriu. Mowgli curând se intalneste cu stabilite-back, iubitoare de distracție urs Baloo, care promite să ridice Mowgli el și nu-l ia înapoi la Man-Village.

La scurt timp după aceea, un grup de maimuțe răpi Mowgli și să-l ia la liderul lor, regele Louie urangutanul. Regele Louie oferă să ajute Mowgli rămână în junglă, dacă va spune Louie cum să facă foc ca alti oameni. Cartea Junglei dublat: Cu toate acestea, din moment ce el nu a fost crescut de oameni, Mowgli nu știe cum să facă focul. Bagheera și Baloo ajunge pentru a salva Mowgli și în haosul care a urmat, palatul regelui Louie este demolat la moloz. Bagheera vorbește Baloo acea noapte și îl convinge că jungla nu va fi sigur pentru Mowgli atâta timp cât Shere Khan este acolo.