Carrie (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza
Producator(i): Stephen King, Roberto Aguirre-Sacasa ,Lawrence D. Cohen
IMDB: 6.0
Regia: Kimberly Peirce
Actori: Chloe Moretz, Julianne Moore, Judy Greer

loading...

Această întrebare este rugat de mai multe ori în “Carrie”, și-l taie la inima acestei noi adaptare. În cazul în care versiunea Brian DePalma lui 1976 a romanului lui Stephen King a fost coșmar o adolescentă de cum se vede prin ochii unui voyeur male, aceasta arată printr-o lentilă mai mare, iar acesta lovește note mai universale de simpatie. (Spoilere, spoilere, spoilere înainte.)

Acest Alb Carrie (jucat de Chloë Grace Moretz a filmelor “Kick-Ass”) este mai convențional destul de mult sfrijit nepotrivirea, big-ochi jucat de Sissy Spacek în lui DePalma clasic. Gawkiness ei este interiorizat. Este un produs din viața ei acasă oribil, și știind că ea a nedefinit puteri care fac diferit ei de alte copii, și că acestea sunt înflorire, împreună cu instalarea pubertatii, și că mama ei Margaret (Julianne Moore), le vede ca semne de rău, mai degrabă decât potențialului uman-lume în schimbare. În acest scenariu, nu contează dacă Carrie este în mod convențional “destul de” sau “nu frumos.” Deoarece Carrie este un copil abuzat, ea se simte urata; pentru că ea se simte urata, ea radiază un sentiment de inutilitate.

Corp-rușinea Carrie a fost pronunțată de mama ei, care a văzut în primul o nastere prolog dăruire pentru Carrie, apoi luând în considerare pe scurt uciderea ei cu aceleași foarfeca ea va utiliza în cele din urmă să taie cablul. (Montare Peirce a de la nașterea-complet cu first-person împușcat de cap moale copilului odihnindu-se pe sângeroase coli-este original, și de a acționa Moore are o puritate tăcut-film.) Spre deosebire de versiunea DePalma lui, mama lui Carrie pare mai puțin o standardizare problemă, spumare-la-gură-“nut religios” personaj de film decât o mamă singură bolnav psihic, eking o zi ca croitoreasă și curat uscat. Margaret Moore este o figură pur pitable care zgârieturi și taie propria carne, și care nu se pot iubi, darămite un copil. În ceea ce privește Carrie știe, aceasta este o viață normală acasă.