Carol (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Phyllis Nagy, Patricia Highsmith
IMDB: 7.5
Regizor(i): Todd Haynes
Actori: Rooney Mara, Kyle Chandler, Cate Blanchett, Sarah Paulson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Carol este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet (Rooney Mara – premiul de interpretare la Cannes) lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird (Cate Blanchett), o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică. Când relația dintre cele două femei iese la lumină, ele sunt forțate să lase în urmă frumoasa poveste de dragoste, într-o confruntare care le va pune la încercare devotamentul uneia față de cealaltă.

La începutul anilor 1950, Therese Belivet, un Shopgirl temporară și care aspiră fotograf, este de lucru în departamentul de jucărie de un magazin in Manhattan timpul sezonului de Crăciun. Ea este abordat de o femeie mai în vârstă plin de farmec, Carol Aird, care cumpără un model garnituri pentru fiica ei ca un cadou la recomandarea lui Therese. Există un punct de atractie imediat între ei. Carol lasă accidental mănuși ei pe tejghea, și Therese le mailuri casa ei din New Jersey. Therese are, de asemenea, un timp de greu de legătură cu prietenul ei Richard, care a rugat-o să meargă în Franța cu el, și, eventual, se căsătorească cu el. Prietenul lui Therese Dannie stabilește camera ei și sugerează că opriți de către New York Times, unde lucrează, și se oferă să-i prezint junior său prieten editor foto. În timp ce există, el folosește posibilitatea de a săruta Therese și îl execută, dar ea este inconfortabil în situația și lasă imediat.

loading...

Între timp, Carol se trece printr-un divort dificil cu soțul ei neglijent, Harge, și ea se luptă pentru a menține custodia fiicei lor tineri, Rindy. Din singurătate și recunoștință pentru actul fel Therese de a reveni mănuși ei, Carol o invită la masa de prânz. Ambele sunt intrigat, și atentă. Carol invită Therese la ea acasă pentru vacanță, și-au greva o prietenie. Therese are mai multe poze cu Carol de la distanță ca ea cumpără un pom de Craciun. Harge este suspect de relația soției sale cu Therese cauza o scurtă întâlnire care a avut ani mai devreme cu cel mai bun prieten ei Abby, iar el apare brusc. Therese este martor la lupta lor și confirmarea acestui aspect al sexualității lui Carol. Harge lasă într-o călătorie de afaceri în Florida și ia Rindy cu el, lăsând Carol singur de Crăciun. Supărat, Carol conduce brusc Therese înapoi la tren pentru a merge acasă.

Contacte Carol Therese din nou să își ceară scuze. Sub premisa atentă a prieteniei, Carol și relația Therese continuă să crească. Carol dă Therese un nou aparat de fotografiat și film ca un cadou. Carol află că Harge a dat in judecata pentru custodia bazat pe o “clauză de moralitate”, care amenință să expune atracție Carol femeilor. Carol decide să ia o excursie la Chicago pentru a scăpa de stresul de divorț ei, și invită Therese. Prietenul Therese lui, Richard, se simte amenințată de Carol și de călătorie, și el și Therese despărțim. Richard acuză Therese de a avea o pasiune pentru Carol, și el prezice că Carol va crește obosit de ea în curând. În ajunul Anului Nou, Carol și Therese recunoască în cele din urmă sentimentele lor romantice puternice pentru fiecare parte, și face dragoste pentru prima dată în camera lor de motel. În dimineața următoare descoperă că un detectiv particular, pe nume Tommy, pe care s-au întâlnit în călătoria lor, când a masqueradate ca un agent de vânzări, a fost angajat de Harge acestora și dovezi record de aventura lor urmeze. Casetele audio au fost deja trimise la Harge, pentru a fi utilizate împotriva Carol în audierilor custodie peste Rindy. Carol lasă brusc să se întoarcă la New York pentru a lupta pentru fiica ei. Ea trimite Abby a conduce Therese întreaga țară acasă. Înapoi în New York, Therese încercat contactarea Carol prin telefon, dar Carol închide, realizând că ea nu mai poate continua relatia ei cu Therese dacă vrea orice sansa de a vedea din nou fiica ei. Therese este inima franta. Ea decide pentru a pune împreună un portofoliu de fotografii ei, și ea urmărește o cariera ca fotograf de obtinerea unui loc de muncă la The New York Times, în parte datorită fotografiile ea a luat din Carol în timpul lor împreună, și parțial pentru a ajuta la menținerea distras ei de la modul în care lucrurile dintr-o dată sa încheiat cu Carol.

Inima franta se, în imposibilitatea de a pretinde că e cineva nu e, și cu dovezile împotriva ei prea incriminatoare, Carol spune Harge să ia custodia plin de Rindy, deși ea insistă pe perioade de vizitare, amenințând să rezolve problema în instanță dacă refuză. Ea scrie la Therese și solicită să o vadă. Therese și Carol reconectați la Ritz-Carlton. Carol îi spune că ea este acum de lucru ca un cumpărător la un magazin de mobilă și a fost permis să viziteze Rindy două ori pe lună. Carol invită Therese să locuiască cu ea în apartamentul ei, dar Therese refuză, încă rănit de respingere și controlul asupra relației lor anterioare lui Carol. Carol îi spune Therese ea o iubește. O întrerupere de la un co-lucrător al lui Therese se încheie reuniunea lor.