Capture the Flag (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Fură steagul salvează Luna
Titlu original: Atrapa la bandera
Regia: Enrique Gato
Scenariu: Patxi Amezcua, Jordi Gasull
Actori: Camilo García, Michelle Jenner, Javier Balas
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Capture the Flag

Mike Goldwing din Fură steagul salvează Luna – Capture the Flag, un puști curajos de 12 ani, e fiu și nepot de astronauți NASA. Bunicul său, venerat pe vremuri, acum e uitat de toată lumea și trăiește izolat de familie. După ce și-a ratat șansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong și Buzz Aldrin. Dar, când un miliardar excentric pune la cale un plan diabolic de a zbura pe Lună pentru a distruge steagul american pus acolo de echipajul de pe Apollo XI. Mike se îmbarcă clandestin într-o navetă spațială, pornind spre o aventură magnifică. Însoțit de bunicul său, dar și de Amy și Marty, cei mai buni prieteni ai săi, și de un cameleon isteț. Mike e hotărât să fure steagul, să salveze Luna, dar și să-și reunească familia.


Trailer Capture the Flag


Review Capture the Flag

Preadolescentii și tweeners ar trebui să se bucure de plimbare sălbatic oferite de “Capture the Flag”. Un film in spaniol-a produs a primit o eliberare de teatru SUA limitată prin intermediul Paramount. In timp ce adulții pot fi amuzat de unele dintre glumele din interiorul și aluzii istorice. Într-adevăr, este foarte posibil ca două sau trei generații de familii extinse vor fi în formă în timpul grup aparițiile home-ecran ale acestui moft antice și interesant. Părinți și bunici, nu ar trebui să fie surprins dacă, după aceea, tinerii sunt suficient de curios la info Google. Despre misiunile din viața reală lunare Apollo ca filmul Fură steagul salvează Luna – Capture the Flag jucăuș referințe.

Pe de altă parte, puii de teoreticienii conspirației care au insistat mult timp din 1969 Apollo 11 luna aterizarea a fost falsificat poate fi perturbată de a vedea că, în lume. In conformitate cu “Fură steagul salvează Luna – Capture the Flag”, numai ticăloși și dillards abona la această noțiune. Cel mai important dintre fostul: Richard Carson (voce Dani Rovira), un ulei flamboaiant magnat Texas – și stea de propria sa emisiune TV de auto-sponsorizat. Care dezvăluie “dovada” de fraudă (video de arhivă a aterizării fals condus de un Stanley sosie Kubrick), în timp anunțând planuri pentru propria sa misiune luna privat.


Misiunea din Capture the Flag

Un lucru duce la altul – într-o manieră la fel de inventate ca cele mai multe activități în funcții de desene animate. In mod similar copil-centrice – și noul sonda spațială americană, alimentat de la un epocă Saturn 5 rachete. Ia oprit pentru luna cu trei pasageri neplanificate la comenzile. Mike , Frank, și Amy (Michelle Jenner), energică tânăr surf amice lui Mike. Intre timp, înapoi la Controlul Misiunii, un alt amic. Rotund tech geek-Marty Farr (Javier Balas), încearcă să ajute adulții monitorizare a misiunii. Chiar în timp ce se teme pentru siguranța șopârla animale de companie, Igor (Oriol Tarrago). Care e, de asemenea, un pasager clandestin nave spațiale.

Exista mai mult de un indiciu de “Apollo 13” – ambele misiunii de viața reală și filmul agitare Ron Howard – la scenele cu adevărat suspans. In care Mike, Frank si Amy se ocupă cu probleme în timpul zborului determinate de sabotarea Richard Carson. Cine luna-legat în propriul său vehicul. Rivalitatea escaladează previzibil odată echipele opuse ajung la destinația lor. Cu urmăriri, rase și explozii de foc peste o suprafață lunar. Care se dovedește destul de fertil pentru înflorirea puncte de complot plantate mai devreme în film Fură steagul salvează Luna – Capture the Flag. Dar directorul Enrique Gato, care lucrează după un scenariu încă în stare de funcționare derivat creditate Jordi Gasull, Javier Barreira și Neil Landau. Generează un interes pricepere înrădăcinare în personajele sale principale în timp ce menținerea unui ritm satisfăcător alert pe tot parcursul aventurii.