Captivi fără scăpare – Bait (2012) film online subtitrat

Regia: Kimble Rendall
Actori: Sharni Vinson, Alice Parkinson, Lincoln Lewis, Phoebe Tonkin, Xavier Samuel
Anul: 2012
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 91 minute
IMDB: 5.2

Eu nu sunt un mare fan al filmele de rechini, dar mi-a plăcut conceptul de Bait, motiv pentru care am decis să dea acest o lovitură. Din fericire nu ma asteptam mult de la filmul „Captivi fără scăpare” de la început, pentru că sa dovedit a fi un plus destul de bland pentru a genului. Deși, voi da de puncte pentru o distributie decent și puțin peste valorile medii de producție.

Povestea „Captivi fără scăpare” urmeaza un grup eclectic de oameni într-o supermarket subteran în care un cuplu de oameni înarmați decid să dețină locul în sus. Înainte de infractorii pot scăpa cu prada, locul devine lovit de un tsunami imens și se găsesc în mai multe picioare scufundat de apă. Cu doar o mână de supraviețuitori (inclusiv unul dintre criminali) trebuie să pună deoparte diferențele lor și trupa împreună în speranța de a găsi o cale de ieșire din situația dificilă cumplită. Pentru a face lucrurile si mai rele, se pare că un cuplu vicios rechini mâncători de oameni sunt, de asemenea, prins acolo cu ei.

Filmul „Captivi fără scăpare” are în primul rând loc în acest supermarket subteran, dar clipește ocazional și de la un garaj de parcare în cazul în care alte câteva supraviețuitori încearcă să scape de un alt rechin. Scutura a fost destinat pentru a fi vizionate în 3D, astfel urmărindu-l în 2D ofera o multime de secvente obligatorii notabile implică ceva care vine de la aparatul de fotografiat. Că o parte, în măsura în care filmele rechini merge, aceasta este de fapt un efort decent și unul dintre elementele mai bune le-am văzut în ultimii ani, dar în comparație cu o mulțime de rahat că este acolo, că nu e chiar spune mult.

Cum am spus mai înainte, valorile de producție sunt decente, deși există destul de multe scene discutabile rechin CG. Din fericire au folosit efecte practice pentru unele dintre aceste decese cheie. Ritmul a fost, de asemenea, destul de constant, mă ține interesat până la sfârșitul anului. Am săpat, de asemenea, exprimate de chipuri familiare, în special Julian McMahon (Nip / Tuck) Alex Russell (Cronica) și Xavier Samuel (cei dragi). Desigur, nu este, de asemenea, fără cota sa de overacting din exprimate de sprijin. În ceea ce privește scenariul merge, vom rula în unele probleme logice evidente și teatru inutile (și aparent forțate) și romantism ca filmul progreseaza. În cele din urmă este un efort mixt, dar, din nefericire, cu aspecte negative, mai mult decât ar fi trebuit.